Gündem 15 Kasım Star TV yayın akışında neler var?

15 Kasım Star TV yayın akışında neler var?

15.11.2016 - 10:37 | Son Güncellenme:

Star TV yayın akışı bugün de dolu dolu görünüyor. 15 Kasım Star TV yayın akışında dramdan eğlenceye kadar her şeyi bulmak mümkün. 15 Kasım Star TV yayın akışı içerisinde olan tüm program, dizi ve filmleri ipuçlarıyla birlikte sizler için bir araya getirdik. 15 Kasım Star TV yayın akışı haberimizde!

15 Kasım Star TV yayın akışında neler var

06.45 BUGÜN – Yeni Bölüm (Haber)

Haberin Devamı

Türkiye ve Dünya’dan son dakika gelişmeleriyle her sabah, Celal Pir Star TV ekranlarında olacak. Spor, kültür, sanat ve moda tüm perspektiflerden haberleri her sabah BUGÜN programında bulabilirsiniz. Gündeme dair her şey Celal Pir ile Bugün’ de!

Celal Pir ile Bugün hafta içi her gün 06.45’te Star’da!

Tüm Kanalların Yayın Akışı İçin TIKLAYINIZ!

08.30 BENİ AFFET – Tekrar (Yeni Dizi)

Demir yaralanıyor, Bahar yaşadığı şokun etkisinden halen kurtulamadı. Diğer tarafta Şahin herkesin hayatını etkileyecek işlere kalkışıyor. Feride ile Zühre tartışma içerisine giriyor. Beni Affet’ in bu bölümünde işler tamamen karışıyor. Tüm karakterlerin birbirleriyle ters ilişkiler yaşadığı bu bölümde bakalım işler nasıl çözülecek? Beni Affet saat 08.30’da Star TV ekranlarında!

Haberin Devamı

09.45 DUYMAYAN KALMASIN – Yeni Bölüm (Magazin)

Seren Serengil ve Deniz Akkaya magazin olaylarının tümünü masaya yatırıyor. Seçilen konular genellikle çok konuşulan konulardan seçiliyor. Duymayan Kalmasın programına her programda farklı konuklar davet ediliyor. Konuklar Seren Serengil ve Deniz Akkaya’nın sorularıyla köşeye sıkışıyor. Seren Serengil ve Deniz Akkaya’nın sunumuyla Duymayan Kalmasın saat 09.45’te yeni bölümüyle Star TV’de!

12.45 SON HIÇKIRIK – Yerli Sinema

Son Hıçkırık, 1971 yapımı dram filmi… Yeşilçam’ın yıldızları Kartal Tibet, Hülya Koçyiğit ve Metin Serezli’nin rol aldığı Son Hıçkırık herkese duygusal dakikalar yaşatacak. Son Hıçkırık saat 12.45’te Star TV ekranlarında!

15.00 BENİ AFFET – Yeni Bölüm (Yerli Dizi)

Demir yaralanıyor, Bahar yaşadığı şokun etkisinden halen kurtulamadı. Diğer tarafta Şahin herkesin hayatını etkileyecek işlere kalkışıyor. Feride ile Zühre tartışma içerisine giriyor. Beni Affet’ in bu bölümünde işler tamamen karışıyor. Tüm karakterlerin birbirleriyle ters ilişkiler yaşadığı bu bölümde bakalım işler nasıl çözülecek? Beni Affet saat 15.00’da Star TV ekranlarında!

16.15 ZUHAL TOPAL’LA – Yeni Bölüm (Kadın)

Zuhal Topal’la herkes evleniyor! Aradığınız eş adayını Zuhal Topal’la de bulabilirsiniz. Evlenmek isteyen adaylar yarışmaya katılır ve birbirleriyle karşılaştırılırlar. Birbirinden elektrik alan çiftlerden isteyenler evliliğe kadar gidebilirler. Zuhal Topal’la eğlenceli formatı ve yeni bölümüyle saat 16.15’te Star TV’de!

Haberin Devamı

19.00 STAR HABER – (Haber)

Gündeme dair tüm haberleri doğru ve tarafsız bir şekilde Star Haber’de bulabilirsiniz. Nazlı Çelik’in sunumuyla Star Haber hafta için her gün 19.00’da Star TV’de!

20.00 ANNE – Yeni Bölüm (Yerli Dizi)

Zeynep, Turna için elinden gelen her şeyi yapar. Turna için kendisinden dahi vazgeçmiştir. Turna’nın iyi bir eğitim alıp, iyi bir hayat sürmesi için çok şeye göz yumar. Fakat olaylar gittikçe daha karmaşık bir hal almıştır. Bir anda gelen bir telefonla her şey birden daha da karışık bir hal alır. Anne dizisi saat 20.00’da Star TV ekranlarında!

23.30 CESUR VE GÜZEL – Tekrar (Yerli Dizi)

Cesur, Sühan’ı kurtarmak için hayatını tehlikeye atar ve başarılı olur. Sühan’ı kurtardıktan sonra birbirleriyle tanışmış olurlar. İlk başta Sühan’ın kim olduğunu bilmeyen Cesur sonradan en büyük düşmanının kızı olduğunu öğrenir. Sühan’ı düşmanının hassas noktası olarak görür ve kullanmaya karar verir. Cesur ve Güzel 23.30’da Star TV’de

Haberin Devamı

02.30 ANNE – Tekrar (Yerli Dizi)

Zeynep, Turna için elinden gelen her şeyi yapar. Turna için kendisinden dahi vazgeçmiştir. Turna’nın iyi bir eğitim alıp, iyi bir hayat sürmesi için çok şeye göz yumar. Fakat olaylar gittikçe daha karmaşık bir hal almıştır. Bir anda gelen bir telefonla her şey birden daha da karışık bir hal alır. Anne dizisi saat 20.00’da Star TV ekranlarında!

04.45 DUYMAYAN KALMASIN – Tekrar (Magazin)

Seren Serengil ve Deniz Akkaya magazin olaylarının tümünü masaya yatırıyor. Seçilen konular genellikle çok konuşulan konulardan seçiliyor. Duymayan Kalmasın programına her programda farklı konuklar davet ediliyor. Konuklar Seren Serengil ve Deniz Akkaya’nın sorularıyla köşeye sıkışıyor. Seren Serengil ve Deniz Akkaya’nın sunumuyla Duymayan Kalmasın saat 04.45’te yeni bölümüyle Star TV’de!

Yazarlar