Gündem 2019 AÖF sınavları ne zaman yapılacak? Açıkçğretim Fakültesi bahar dönemi sınavları

2019 AÖF sınavları ne zaman yapılacak? Açıkçğretim Fakültesi bahar dönemi sınavları

12.03.2019 - 12:43 | Son Güncellenme:

2019 AÖF bahar dönemi sınavları ile ilgili müjdeli haber geldi ve binlerce Açıköğretim Fakültesi öğrencisinin yakından ilgilendiren 2019 AÖF bahar dönemi ara sınav tarihleri açıklandı. Peki 2019 AÖF sınavları ne zaman yapılacak?

2019 AÖF sınavları ne zaman yapılacak Açıkçğretim Fakültesi bahar dönemi sınavları

AÖF ara sınav tarihi belli oldu. AÖF kayıt yenileme tarihlerinin alınmasının ardından adaylar ara sınav tarihlerinin ne zaman yapılacağını merak içinde araştırmaya başladı. Üniversite eğitimilerini açıktan tamamlamak isteyen binlerce öğrenciyi yakından ilgilendiren AÖF bahar dönemi ara sınav ve dönem sonu sınav tarihleri Anadolu Üniversitesi Akademik Takvimine göre belirlendi.

Haberin Devamı

AÖF BAHAR DÖNEMİ ARA SINAV TARİHLERİ

AÖF bahar dönemi ara sınavları 13-14 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek. AÖF bahar dönemi ara sınavları için sınav giriş belgeleri Anadolu Üniversitesi resmi sitesi üzerinden sınavların yapılacağı tarihten bir hafta önce adaylara duyurulacak. Adaylar AÖF bahar dönemi ara sınav sonuçlarını ise Nisan ayının sonunda öğrenebilecek. Bahar dönemi dönem sonu sınavıise 25 - 26 Mayıs 2019 yarihlerinde düzenlenecek.