Gündem 2019 KPSS sınavı ne zaman? KPSS sınav giriş belgesi sorgulama ekranı

2019 KPSS sınavı ne zaman? KPSS sınav giriş belgesi sorgulama ekranı

07.07.2019 - 16:00 | Son Güncellenme:

KPSS sınav giriş yerleri açıklandı. Binlerce öğretmen adayını yakından ilgilendiren Kamu Personeli Seçme Sınavı için sınavın gerçekleştirileceği bina ve salonlara atama işlemleri tamamlandı açıklamasında bulunuldu. Peki KPSS sınavları ne zaman gerçekleştirilecek?

2019 KPSS sınavı ne zaman KPSS sınav giriş belgesi sorgulama ekranı

KPSS Genel Kültür-Genel Yetenek sınav giriş belgeleri yayımlandı. Memur ve Öğretmen adaylarını yakından ilgilendiren KPSS Genel Kültür ve Genel Yetenejk sınavının yanı sıra sadece öğretmenden adaylarını da yakından ilgilendiren Eğitim Bilimleri sınav giriş belgeleri de adayların erişimine sunuldu. Peki KPSS sınavları hangi tarihte gerçekleştirilecek?

Haberin Devamı

KPSS (ÖĞRETMENLİK GENEL YETENEK-EĞİTİM BİLİMLERİ) SINAVI NE ZAMAN?

2019-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri) sınavı, 14 Temmuz 2019 tarihinde uygulanacak.

SINAV GİRİŞ BELGESİ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren sınava giriş belgelerini, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve şifreleri ile edinebileceklerdir.

ÖSYM'DEN SAAT UYARISI

"DİKKAT!

14 Temmuz 2019 tarihinde uygulanacak olan 2019-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik sınavında adaylar (Genel Yetenek-Genel Kültür) oturumu için, saat 10.00’dan sonra (Eğitim Bilimleri) oturumu için ise 14.30’dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Haberin Devamı

ÖSYM BAŞKANLIĞI"