Gündem Erzurum Üniversitesi tarafından ATA AÖF sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

Erzurum Üniversitesi tarafından ATA AÖF sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

18.12.2020 - 22:09 | Son Güncellenme:

ATA AÖF sınav sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. 11 Aralık'ta sona eren Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi vize sınavlarına katılan öğrenciler sonuçların açıklanmasını bekliyor. Peki, ATA AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte ATA AÖF vize sınavları ile ilgili son dakika gelişmeleri...

Erzurum Üniversitesi tarafından ATA AÖF sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi vize sınavlarına katılan öğrenciler sınav sonuçlarını bekliyor. 30 Kasım - 11 Aralık tarihleri arasında yapılan ATA AÖF sınav sonuçları internet üzerinden açıklanacak. Sınavların soruları ve cevap anahtarları 14 Aralık tarihinde erişime açılmıştı. Adaylar 15 Aralık'ta itirazda bulanbildiler. Peki, ATA AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Haberin Devamı

ATA AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

11 Aralık'ta sona eren ATA AÖF sınavlarının sonuçları için bekleyiş sürüyor. ATA AÖF sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ile ilgili henüz açıklama yapılmadı. Geçtiğimiz dönemlere bakıldığında sonuçlar bir hafta içerisinde erişime açılmıştı. Sonuçların kısa bir süre içerisinde açıklanması bekleniyor.

ATA AÖF DERS GEÇME NOTU KAÇ?

Alınan son kararla ATA AÖF ders geçme notu alt sınırı 2020-2021 yılı itibariyle 30'dan 35'e çıkarılmıştır.

ATA AÖF SINAV SONUÇLARINI SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ