Gündem 2024 Balık Burcu Hangi Ay, Hangi Gün Doğmuştur? Balık Burcu Olası Doğum Tarihi

2024 Balık Burcu Hangi Ay, Hangi Gün Doğmuştur? Balık Burcu Olası Doğum Tarihi

04.01.2024 - 09:55 | Son Güncellenme:

Balık burcu duygusallığı ile ön plana çıkan ve bu konu konuşulduğunda akla ilk gelen burç sınıfıdır. Kadın ve erkeğinde farklı özellikler görülen bu burç, yükselen olarak taşındığında da kişiyi oldukça etkilemektedir. İşte 2024 Balık burcuna ait tüm detayları sizler için hazırladık.

2024 Balık Burcu Hangi Ay, Hangi Gün Doğmuştur Balık Burcu Olası Doğum Tarihi

Balık burçları, 20 Şubat – 20 Mart arasında doğan kişileri kapsamaktadır. Balık burçları; merhametli, eli açık, vicdanlı ve uysal olmalarıyla tanınmaktadır. Bu kişiler aynı zamanda değişken ruh hali ve hayalperest tavırlarıyla dikkat çekmektedir. Ancak balıkların duygusal tavrının altında oldukça güçlü bir karakter yatmaktadır.

Haberin Devamı

Yükselen burcu balık olan kişiler de 30 yaşını geçtikten sonra balık etkisinde yaşamaya başlamaktadır. Bu sebeple gerekli hesap yapıldıktan sonra yükseleni balık çıkanlar da orta yaştan sonra bu gruba girmektedir.

Balık Burcu Olası Doğum Tarihi

Balık burcunun şanslı günü Perşembe olarak kabul edilmektedir. 20 Şubat ile 20 Mart arasında perşembe gününde doğan bebeklerin şans kapılarının açık olduğuna inanılmaktadır. Balık burcu öncesindeki kovaların son haftası ve sonrasındaki koçların ilk haftası da olası balık burcu etki tarihleridir.