Gündem 24. dönem POMEM başvuruları tarihi belli oldu mu

24. dönem POMEM başvuruları tarihi belli oldu mu

10.02.2019 - 17:06 | Son Güncellenme:

POMEM 24. dönem polis alımı başvuruları ile ilgili heyecan dorukta. Polis olma hayali kuran binlerce kişinin oldukça merak ettiği POMEM başvuruları tarihine ilişkin arayışlar sürüyor. Peki 24. dönem POMEM başvuruları tarihi belli oldu mu?

24. dönem POMEM başvuruları tarihi belli oldu mu

POMEM 24. dönem polis alımı başvuruları için adayların araştırmaları sürüyor. 23. dönem polis alımında mülakat süreci başlamıştı. Binlerce adayın merak içinde beklediği 24. dönem POMEM polis alımı ile ilgili süreç ne zaman başlayacak? İşte POMEM 24. dönem polis alımı başvuru şartları...

Haberin Devamı

24. DÖNEM POMEM POLİS ALIMI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

POMEM 24. dönem polis alımı ile ilgili sürecin 23. döneme ait sürecin sona ermesinin hemen ardından başlaması bekleniyor. Her yıl gerçekleştirilen alımlarla Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM)'nin polis ihtiyacı karşılanıyor. Lisans ve Önlisans mezunları arasından yapılan POMEM polis alımı ile ilgili henüz bir açıklama yapılmazken sürecin 23. dönem polis alımı sürecinin sona ermesinin ardından Polis Akademisi Başkanlığı resmi sayfası üzerinden yapılacak duyuru ile adayların bilgilendirilmesi bekleniyor.

Yazarlar