Gündem 3 kişi sandık başında can verdi

3 kişi sandık başında can verdi

15.05.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Trabzon, Rize ve Giresun’da biri seçim sandık görevlisi üç kişi oy kabininde seçim heyecanına dayanamayarak, kalp krizi geçirdi.

3 kişi sandık başında can verdi

 Manisa’da ise Akhisarspor’un eski yönetim kurulu üyesi, oy kullanan anne ve babasını arabada beklerken kalbine yenildi. Artvin ve Aydın’da da sandık başında kalp krizi geçiren iki kişi hastanede tedavi altına alındı.

Haberin Devamı

Giresun’un Espiye ilçesinde, oy kabininde kalp krizi geçiren 85 yaşındaki İbrahim Yıldız, yaşamını yitirdi.

Rize’nin Pazar ilçesinde, Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28’inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi için çay alım yerinde kurulan sandıkta AK Parti görevlisi olan Şeref Kurt (64), sandık başında aniden fenalaştı. Kalp krizi geçirdiği tespit edilen Kurt, kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.

Manisa’da, Akhisarspor’un eski yönetim kurulu üyesi Zafer Leblebici (48), oy kullanan anne ve babasını arabasında beklerken kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. 

Artvin’deki Vakıfbank İlkokulu’nda girdiği oy kabininde fenalaşıp, kalp krizi geçirdiği belirlenen Ergin Asıliskenderoğlu (54), kaldırıldığı hastanede tedaviye alındı.

Haberin Devamı

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde, oy kullanmak için gittiği okulda kalp krizi geçiren 70 yaşındaki Yusuf Başdağ, kaldırıldığı hastanede doktorların müdahalesi ile yaşama döndürüldü. Yoğun bakıma alınan Başdağ’ın hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde oy kullanmak için yakınları ile geldiği Çevreli Camisi lokalinde, seçim pusulasıyla kabine giren Aysel Ulusoy (75), kalp krizi geçirdi. Görevliler tarafından kabinden çıkarılan Ulusoy, hastanede hayatını kaybetti.