Gündem 46 Yok Olan 12. yeni bölüm fragmanı için heyecan dorukta!

46 Yok Olan 12. yeni bölüm fragmanı için heyecan dorukta!

14.06.2016 - 13:13 | Son Güncellenme:

Ekranların sevilen dizisi 46 Yok Olan 12. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? İlgi ile takip edilen 46 Yok Olan son bölümünde Doğan’ın vurulmasıyla panikleyen Necmi ve Ferit yeni bir plan yaparlar. İşte 46 Yok Olan dizisi ile son gelişmeler...

46 Yok Olan 12. yeni bölüm fragmanı için heyecan dorukta

Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu Yasemin Allen ve Melis Birkan'ın rol aldığı 46 Yok Olan büyük bir ilgi ile takip ediliyor. Yapımcılığını Nunova Film'in üstlendiği yönetmenliğini Serdar Akar yaptığı 46 Yok Olan izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor.

Haberin Devamı

46 Yok Olan 12. yeni bölüm fragmanı resmi sitede yayınlanır yayınlanmaz sayfamızda olacaktır.

46 YOK OLAN SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

46 YOK OLAN SON BÖLÜM ÖZETİ

CİNAYETİ KİM İŞLEDİ?
İlacı yaptıktan sonra zihninin kontrolünü elinde tutmak ve her şeyi hatırlamak isteyen Murat, Ceyla’nın hipnoz tedavisine nasıl tepki vereceğini merak eder. Suikastten kurtulan Doğan için tehlike hastanede de sürecektir. Doğan’ın vurulmasıyla panikleyen Necmi ve Ferit yeni bir plan yaparlar. Necmi, tüm olan bitenin perde arkasını Ferit’ten dinler.

46 Yok Olan 12. yeni bölüm fragmanı için heyecan dorukta

Füsun, Salim’le aralarındaki ilişkiyi sonunda annesine itiraf eder. Yıldız’ın ise bu ilişkiye tepkisi Füsun’u çok şaşırtır. Yaşanan tüm kargaşanın ucunun Yıldız’a dokunduğunu düşünen Altan, surpriz bir hamle yapar. Murat ile Altan’ın yolları ilk kez kesişir.

Haberin Devamı

Oyuncular

Murat- Erdal Beşikçioğlu
Selin- Yasemin Allen
Ceyla- Melis Birkan
Doğan- Saygın Soysal
Salim- Berkan Şal
Ferit- Metin Belgin
Ezo- Ayça Eren
Sude- Selin Uludoğan