Gündem 5 kişiye çarpıp Mısır’a kaçtı

5 kişiye çarpıp Mısır’a kaçtı

06.03.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

İstanbul’da geçen hafta cuma günü Oğuz Murat Acı (29), Tahsin Arslan (23), Süleyman Arslan (21), Hasan Topal (25) ve İbrahim Gümüş (27) Sarıyer’den kullandıkları 3 ATV motoru ile gezintiye çıktı.

5 kişiye çarpıp Mısır’a kaçtı

FERİT ZENGİN Haber Merkezi - Kullandıkları motorlardan birinin arızalanması üzerine 5 arkadaş, Kemerburgaz yolu üzerinde durup arızayı gidermeye çalıştılar. Bu sırada karşı yönden gelen ve 17 yaşındaki T.C.’nin kullandığı lüks cip, emniyet şeridinde bekleyen 5 arkadaşa çarptı. Çarpmanın etkisiyle ormanlık alana savrulun arkadaşlardan Oğuz Murat Acı olay yerinde hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı. Yaralılar yoldan geçen vatandaşlarca hastaneye kaldırıldı. Kaza sonrası ehliyetsiz sürücünün annesini aradığı, olay yerine gelen anne E.T.’nin oğlunu kendi aracına alarak kaçırdığı belirlendi. Polisin yaptığı çalışmada anne E.T.’nin oğlu ile birlikte Mısır’a kaçtıkları tespit edildi. Kazada hayatını kaybeden Oğuz Murat Acı önceki gün kılınan cenaze namazıyla toprağa verildi.

Haberin Devamı

Anneden açıklama

Hiçbir zaman suçlamalardan kaçmak gibi bir düşüncesi olmadığını ve annelik içgüdüsüyle hareket ettiğini belirten E.T., yaptığı yazılı açıklamada, “Çok çok üzgünüm. Oradaki tüm çocuklar bizim de çocuklarımız, kazada ölen kardeşimizin ailesi bizim de ailemiz. Biz dönüp doğru olanı yapacağız ve adalete teslim olacağız. Hem kendim adına hem de oğlum adına tüm kamuoyundan içtenlikle özür diliyorum” ifadelerini kullandı.