Gündem Adli Tıp, nasıl öldüğünü bilemedi

Adli Tıp, nasıl öldüğünü bilemedi

07.03.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Beyoğlu’nda 9 yıl önce Boston Üniversitesi mezunu Nazlı Sinem Erköseoğlu’nun (24) Paksoy Holding’in veliahtları Can Paksoy ve Mahmut Emre Paksoy’un oturduğu apartmanın boşluğunda cesedinin bulunmasıyla ilgili istenen Adli Tıp raporu mahkemeye ulaştı.

Adli Tıp, nasıl öldüğünü bilemedi

1. Adli Tıp İhtisas Kurulu tarafından hazırlanan ve İstanbul 19. Ağır Ceza Mahkemesi’ne sunulan raporda, ölümün genel beden travmasına bağlı omur, çok sayıda kot ve pelvis kırıklarıyla birlikte büyük damar ve iç organ yırtılmasından gelişen iç kanama sonucu meydana gelmiş olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Raporda, düşme olayının, kendi iradesiyle mi, alkolün etkisiyle mi, kazara mı meydana geldiği, bir başkasının ya da başkalarının etkisinin olup olmadığının tıbben bilinemediği ve maktulün elbisesinin arkasındaki fermuarı bir veya iki el yardımıyla tek başına kapatılıp kapatılmayacağı hususunun adli tıbbi bir durum olmadığı belirtildi. Ayrıca mahkeme, sanık Mahmut Emre Paksoy’un 25 Eylül-27 Eylül 2010 tarihleri arasındaki tüm iletişim bilgilerinin tespit edilmesini istedi. Mahkeme ayrıca, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanlığı’ndan, sanık Mahmut Emre Paksoy’un 25 Eylül 2010-27 Eylül 2010 tarihleri arasındaki tüm iletişim bilgilerinin (arama, aranma, baz, SMS) tespit edilmesini istedi.