Gündem Ağlama Anne 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Alev babasından hesap soruyor

Ağlama Anne 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Alev babasından hesap soruyor

01.11.2018 - 10:14 | Son Güncellenme:

ATV ekranında yayınlanan Ağlama Anne dizisi 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazar akşamları ekrana gelen Ağlama Anne dizisi 5. yeni bölümde Alev, babasından hesap soruyor. Ağlama Anne 5. yeni bölümü ile 4 Kasım pazar akşamı ekrana gelecek.

Ağlama Anne 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı Alev babasından hesap soruyor

Ağlama Anne 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazar akşamı ekrana gelen Ağlama Anne dizisi ekrana gelecek olan yeni bölümde Alev, babasından hesap soruyor. Kızı Zeynep'i Damla'nın kızı diye tanıtan babası ile yüzleşen Alev, babasına hakkını helal etmeyeceğini söylüyor. Alev'in ağzından dökülen sözler ve Damla'nın babası ile yaptığı konuşmanın ardından hastaneye kaldırılan baba kendine gelecek mi? Ağlama Anne 5. yeni bölüm fragmanı ile 4 Kasım Pazar akşamı ATV'de...

Haberin Devamı

AĞLAMA ANNE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Alev’le Adnan karşı karşıya!

Alev'in korktuğu başına gelmiş, Adnan, Zeynep'in kızı olduğunu öğrenmiştir. Adnan'ın öğrenmesiyle sadece Alev için değil birçok kişi için taşlar yerinden oynamaya başlar. Çetin, Nevzat'ın karşısında zor duruma düşer. Büyüyen Ali Osman tehdidine karşı Nevzat'la ters düşmemek zorundadır. Özlem, Zeynep'in peşine düşer ve öğrendiklerinden sonra Zeynep'in canını yakmak için harekete geçer. Bir türlü kızına ulaşamayan Alev ise, Zeynep'e yakın olabilmek için baba evine dönmeye karar verir!

AĞLAMA ANNE 5. YENİ BÖLÜM FRAGMANI