Gündem AK Parti Ankara adayı Turgut Altınok: Hiçbir emeklimizi mağdur etmeyeceğiz

AK Parti Ankara adayı Turgut Altınok: Hiçbir emeklimizi mağdur etmeyeceğiz

20.03.2024 - 18:39 | Son Güncellenme:

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, "15 Nisan'da emeklilerimize 5 bin TL vereceğiz. Suyu yüzde 50 indireceğiz. AnkaraKart'a 400 TL değil, 2 bin 500 TL yükleyeceğiz. 31 Mart'tan sonra emeklilerimize ulaşım ücretsiz olacak. Emeklilerimize ayda 12-13 bin TL destek olmuş olacağız. Hiçbir emeklimizi mağdur etmeyeceğiz" dedi.

AK Parti Ankara adayı Turgut Altınok: Hiçbir emeklimizi mağdur etmeyeceğiz

Turgut Altınok, Altındağ ilçesi Beşikkaya Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Vatandaşlarla sohbet eden Altınok, gazetecilerin sorularını da yanıtladı. Altınok, dün katıldığı televizyon programında hükümetin emeklilere yönelik iyileştirmeler yapacağı yönündeki sözlerine ilişkin, "Bunu Cumhurbaşkanımızın açıklaması daha doğru. Cumhurbaşkanımız her zaman bütçe imkanları doğrultusunda destek olacaklarını söylüyor. Emeklilerimiz, başımızın tacı. 15 Nisan'da emeklilerimize 5 bin TL vereceğiz. Suyu yüzde 50 indireceğiz. AnkaraKart'a 400 TL değil, 2 bin 500 TL yükleyeceğiz. 31 Mart'tan sonra emeklilerimize ulaşım ücretsiz olacak. Emeklilerimize ayda 12-13 bin TL destek olmuş olacağız. Hiçbir emeklimizi mağdur etmeyeceğiz" dedi.

Haberin Devamı

'YAVAŞ'A LONDRA'DA DAİREYİ NASIL VE HANGİ PARAYLA ALDIĞINI SORSUN'

Bir gazetecinin açıkladığı mal varlığının haricinde Antalya'da 600 konutunun olduğu iddiasına ilişkin soruya yanıt veren Altınok, "Bana değil de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş'a, Londra'da daireyi nasıl ve hangi parayla aldığını sorsun. Bu mal varlığını bana değil de belediye başkanı olduktan sonra zengin olanlara sorun. Emlak vergilerimiz ödeniyor, gitsin baksın" diye konuştu.

'SEÇİMDEN SEÇİME MİLLİYETÇİ AMA NE OLDUĞU MEÇHUL'

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, Altındağ'da AK Parti Ankara İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programında şehit aileleri ve gaziler ile buluştu. Burada konuşan Altınok, şehit aileleri ve gazilerin oldukça kıymetli olduğunu belirterek, Ankara'da şehit ailelerine özel bir otel yapılacağı sözünü verdi. Ayrıca, şehit mezarlarının da Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından temizlenmediğini dile getiren Altınok, mevcut Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı'nı eleştirerek şöyle konuştu:

Haberin Devamı

"Binlerce askerimizin, polisimizin, Kürt vatandaşımızın, Aybüke öğretmenlerin katili olan ve hala bu katliamlara devam eden, İmralı'da yatan vatan haini için, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı katıldığı bir televizyon programında 'Apo bey, Apo bey' diye sesleniyor. Bir milliyetçi, bir vatansever, bir Atatürkçü bu kadar askerimizin polisimizin katiline 'bey' diyebilir mi? Seçimden seçime milliyetçi ama ne olduğu meçhul."