Gündem AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zeybekci: Kimsenin elini bırakmayacağız

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zeybekci: Kimsenin elini bırakmayacağız

10.02.2024 - 17:57 | Son Güncellenme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Batman’da partisinin ilçe belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısında konuştu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, "Kimsenin elini bırakmayacağız. Gözünün içi gülmeden kimsenin elini bırakmayacağız. Ve öyle bir şey olacak ki 31 Mart’ta burada AK Parti hizmetkar bayrağını Batman Belediyesi'ne çektiğimizde, o hafta içerisinde gelip Batman Belediyesi'nin önünde zeybek oynayacağım” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zeybekci: Kimsenin elini bırakmayacağız

AK Parti’nin Batman ilçe belediye başkan adayları, Necat Nasıroğlu Külliyesi Hatice Nasıroğlu Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantı ile duyuruldu. Toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, AK Parti Şırnak Milletvekili Arslan Tatar, AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Cenap Aşçı, partililer ve vatandaşlar katıldı. Toplantıda, belediye başkan adaylarının ilçelerden Kozluk'ta Mehmet Veysi Işık, Sason'da İrfan Demir, Beşiri'de Sait Karabulut, Gercüş'te Gündüz Günaydın ve Hasankeyf'te Adnan Can olduğu açıklandı. Başkan adaylarının kente hayırlı olmasını dileyen Zeybekci, konuşmasında sıkı bir çalışma ile zaferin zor olmayacağını ifade ederek, “Biz Batman'ı almaya gelmedik. Biz AK Parti hizmetkarlığını Batman'a vermeye geldik. Onlarla aramızdaki fark bu. Onlar, 'Biz bu ülkeyi yöneteceğiz. Bu milleti idare edeceğiz' der” dedi.

Haberin Devamı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zeybekci: Kimsenin elini bırakmayacağız

'CUMHURBAŞKANIMIZIN SELAMLARINI GETİRDİM'

AK Parti’nin Siirt ilçe belediye başkan adayları, Doğan Mahallesi’ndeki Siirt Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen toplantıyla duyuruldu. Toplantıya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, Batman Milletvekili Ferhat Nasırlıoğlu, Şırnak Milletvekili Arslan Tatar, AK Parti İl Başkanı Bahri Caner Özturan, ilçe belediye başkan adayları ve partililer katıldı. Burada konuşan Zeybekci, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın selamlarını getirdiğini ifade ederek, "Buraya bu kardeşinizi görevlendirdiği zaman sıkı sıkı tembih etti. ‘Ben zamanında Siirt milletvekili olmakla büyük onur ve gurur duydum. Siirt demek vefa demektir, Siirt demek nezaket demektir, Siirt demek fedakarlık demektir. Benim fedakar kardeşlerime selam ve sevgilerimi ilet’ diye bizzat tembih etti. Cumhurbaşkanımızın, milletin adamının selamlarını getirdim" dedi.

Haberin Devamı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zeybekci: Kimsenin elini bırakmayacağız

'AVRUPA’NIN HİÇBİR ÜLKESİNDE OLMAYAN SAĞLIK SİSTEMİ, TÜRKİYE’DE VAR'

Zeybekci, Türkiye’yi satın alma gücüne göre dünyanın 11’inci büyük ekonomisi yaptıklarını belirterek, "Biz Türkiye’yi 20 yılda Dünya Bankası’nın raporuna göre, satın alma gücüne göre Dünyanın 11’inci büyük ekonomisi yaptık. Bütün samimiyetimizle söylüyoruz, Avrupa’nın hiçbir ülkesinde olmayan sağlık sistemi Türkiye’de var. Dünya’nın en büyük afetlerinden birini geçirdik, 6 Şubat depremlerini, altından Türkiye Cumhuriyeti devleti, AK Parti’nin yönetimiyle başı dik bir şekilde kalkıyor. Problem yok mu? Var. İstihdamla ilgili, işsizlikle ilgili, emekli maaşlarıyla ilgili, soruyorum sizlere, bugüne kadar kim yaptı? AK Parti yaptı. Daha bundan sonra kim yapar, AK Parti yapar. Problem varsa kim bunu ortadan kaldırır? AK Parti ortadan kaldırır" diye konuştu.

Batman'da zafer beklediğini belirten Zeybekci, “Biz deriz ki; 'Bu ülkeye hizmetkar olacağız'. Biz bu aziz millete hizmetkar olmayı Allah'ın bir lütfu olarak görüyoruz. Bizim farkımız o. Onlar, 'Dağdaki çobanla benim oyum bir mi?' der. Biz dağdaki çobanı da benim milletimin en ücra köşesindeki işçi kardeşimi de köylü kardeşimi de başımızın tacı yaparız. Onların genlerine aykırı hizmet etmek. Yapamazlar. İsteseler de söyleyemezler. Gönüllerinden geçmez. Biz Allah'ın izniyle bunların hepsini birlikte yapacağız. Kimsenin elini bırakmayacağız. Gözünün içi gülmeden kimsenin elini bırakmayacağız. Ve öyle bir şey olacak ki 31 Mart’ta burada AK Parti hizmetkar bayrağını Batman Belediyesi'ne çektiğimizde, o hafta içerisinde gelip Batman Belediyesi'nin önünde zeybek oynayacağım” diye konuştu.