Gündem AK Parti'li başkandan konuşmasına bölen belediye anonsuna 'sesimizi kesemezsin' çıkışı

AK Parti'li başkandan konuşmasına bölen belediye anonsuna 'sesimizi kesemezsin' çıkışı

26.02.2024 - 13:53 | Son Güncellenme:

AK Parti İl Başkanı Furkan Cem Er, kürsüde konuşma yaptığı sırada belediye hoparlöründen anons yapılmaya başlandı. Anons sesi kendisini bastırınca konuşmasına ara veren Er, "Sesimizi kesemezsin, başaramazsın" diyerek bağırdı.

Isparta AK Parti İl Başkanı Furkan Cem Er, milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz ve Osman Zabun, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve parti yönetimi, 23 Şubat'ta AK Parti Belediye Başkan Adayı Mustafa Kaya'ya destek vermek ve Seçim Koordinasyon Merkezi'nin (SKM) açılışını yapmak üzere Gönen'e gitti.

Haberin Devamı

İl Başkanı Furkan Cem Er, konuşmasını yapmak için kürsüye çağrıldığı sırada Gönen Belediyesi hoparlörlerinden anons yapılmaya başlandı.

Kürsünün hemen dibindeki beton direkte asılı belediye hoparlörlerinden yapılan anonslar nedeniyle konuşmasına ara veren İl Başkanı Er, başını hoparlörlere doğru çevirerek Gönen Belediye Başkanı CHP'li Osman Kesmen'e yönelik, "Osman Kesmen ne kadar, bütün mahalleleri de sesle doldursan; bizim sesimizi kesemezsin, başaramazsın" diyerek bağırdı. SKM açılışına gelen protokol üyeleri ve partililer, bu sözler karşısında gülerek İl Başkanı Er'i alkışladı.