Gündem AK Partili Fatma Selim Baltacı'ya veda! Erdoğan: Haberi aldığımızda vurulmuşa döndük

AK Partili Fatma Selim Baltacı'ya veda! Erdoğan: Haberi aldığımızda vurulmuşa döndük

11.02.2024 - 16:53 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul Kadın Kolları İl Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı için Fatih Camii’nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı önünde karşıdan karşıya geçerken otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Kaza, saat 22.00 sıralarında Sütlüce Mahallesi İmrahor Caddesi üzerinde AK Parti İstanbul İl Başkanlığı önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İl Meclis üyeleri ile ilgili mülakattan çıkarak aracına gitmek üzere karşıdan karşıya geçmeye çalışan AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı'ya seyir halindeki otomobil çarptı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çarpma sonucu yola savrularak ağır yaralanan Baltacı, olay yerine gelen sağlık ekiplerince ambulansla Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Baltacı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Baltacı'ya çarpan otomobilin sürücüsü ise gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Haberin Devamı

AK Partili Fatma Selim Baltacıya veda Erdoğan: Haberi aldığımızda vurulmuşa döndük

FATMA SEVİM BALTACI'YA VEDA

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı önünde karşıdan karşıya geçerken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı için Fatih Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. Erdoğan'ın yanı sıra cenaze törenine TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum ve çok sayıda isim katıldı. Taziyeleri, Fatma Sevim Baltacı'nın eşi Muharrem Baltacı ile ablası Ayşe Uzun ve kardeşleri kabul etti.

AK Partili Fatma Selim Baltacıya veda Erdoğan: Haberi aldığımızda vurulmuşa döndük

ERDOĞAN: HABERİ ALDIĞIMIZDA VURULMUŞA DÖNDÜK

Törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yol arkadaşımız, dava arkadaşımız... Her nefis ölümü tadıcıdır. Allah'tan geldik, Allah'a gideceğiz. Fatma Sevim kardeşimiz, yol ve dava arkadaşımız ebediyete uğurlanacak. Yol arkadaşı olarak haberi aldığımızda vurulmuşa döndük. Dava ve yok arkadaşlarının böyle birbirleriyle bu tür imkanlara bulunmaları kolay değil. Ölüm, hayat hepsi bizim için birer imtihan. Burada da böyle bir imtihanı yaşamış oluyoruz. Ailesine sabırlar diliyorum." dedi.