Gündem AK Parti'nin büyük İstanbul mitingi bugün

AK Parti'nin büyük İstanbul mitingi bugün

24.03.2024 - 08:33 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart seçimlerine doğru en büyük mitinglerinden birini bugün İstanbul'da gerçekleştirecek.

AK Partinin büyük İstanbul mitingi bugün

31 Mart seçimleri için geri sayım başladı... Sandığa gitmeye günler kala İstanbul, AK Parti'nin "Yeniden İstanbul mitingine" ev sahipliği yapacak.

Haberin Devamı

Miting programlarına 10 Şubat’ta Zonguldak’ta başlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yoğun mesaisi devam ediyor.

ERDOĞAN, İSTANBULLULARA SESLENECEK

Saat 14.00’te başlayacak mitingin adresi Atatürk Havalimanı olacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbullulara seslenecek.

15 NOKTADAN ALANA GİRİŞ

Miting alanına kolaylıkla ulaşım sağlanabilmesi için çalışmalar sürüyor. Vatandaşlar 15 ayrı noktadan miting alanına girebilecek.

TRAFİĞE KAPANAN YOLLAR

AK Parti'nin Atatürk Havalimanı'nda bugün düzenleyeceği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı 'Yeniden Büyük İstanbul Mitingi' nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı.

İstanbul Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada " 24.03.2024 Pazar günü Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımlarıyla Atatürk Havalimanında yapılacak olan Yeniden Büyük İstanbul buluşması programları için trafiğe kapanan yollar ve alternatif güzergahlar:

Haberin Devamı

Yeni Havalimanı Caddesi sahil istikameti İstanbul Fuar Merkezi / Dünya Ticaret Merkezi ayrımı trafiğe kapatıldı.

Atatürk B Havalimanı B kapısı önü varyant üstü iki yönlü olarak trafiğe kapatıldı.

Atatürk Havalimanı yolu Ahtapot kavşak alt geçidi VİP ayrımları / C kapısı ayrımlarından itibaren THY Kargo Terminali arası iki yönlü olarak trafiğe kapatıldı.

Atatürk Havalimanı B kapısı giriş çıkışları trafiğe kapatıldı.

Bakırköy Mimar Basri Mete Sokağı ile Metro istasyon sokağı kavşağından Yeni Havalimanı Caddesine bağlanan tali yol iki yönlü olarak trafiğe kapatıldı.

Yeni Havalimanı Caddesi Gümrük Köprüsü girişleri trafiğe kapatıldı.

ALTERNATİF GÜZERGAHLAR

Yeni havalimanı caddesi