Gündem AK Parti'nin İzmir adayı Hamza Dağ: 50 bin sosyal konut kazandıracağız

AK Parti'nin İzmir adayı Hamza Dağ: 50 bin sosyal konut kazandıracağız

18.02.2024 - 15:50 | Son Güncellenme:

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, "İzmir'in dört bir tarafına söz veriyoruz 50 bin sosyal konut kazandıracağız" şeklinde konuştu.

AK Partinin İzmir adayı Hamza Dağ: 50 bin sosyal konut kazandıracağız

Seçim çalışmaları kapsamında Aliağa ilçesinde sivil toplum kuruluşu ve oda temsilcileri ile bir araya gelen AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, Aliağa Vanlılar Derneği'nin kahvaltı programına katıldı.

Haberin Devamı

Aliağa Cemevi'ni de ziyaret eden Dağ, Yenişakran Mahallesi'nde muhtarlar ve vatandaşla bir araya geldi. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Tansu Kaya ve AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Bedrettin Yaşar Demir'in de eşlik ettiği Dağ burada yaptığı konuşmada, mevcut Büyükşehir Belediye Başkanına seslenerek, su fiyatlarında indirime gitmelerini istedi. İlçenin en büyük sorunlarından biri olan kanalizasyon sorununu da 1 Nisan'dan sonra çözeceğini dile getiren Dağ, "İzmir'in dört bir tarafına söz veriyoruz; 50 bin sosyal konut kazandıracağız. Bunu Büyükşehir belediyesi eliyle yapacağız" dedi.