Gündem Akdeniz’de tarih ve doğa sizi bekliyor

Akdeniz’de tarih ve doğa sizi bekliyor

22.04.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Güneşin yüzünü iyiden iyiye göstermesiyle tatil planları da yapılmaya başlandı.

Akdeniz’de  tarih ve doğa  sizi bekliyor

Jolly Tur, tarih, doğa ve lezzeti bir arada isteyen seyahatseverleri, Doğu Akdeniz Turları’na davet ediyor. İstanbul’dan otobüsle hareketle, 5 gece konaklamalı olan tur, Antakya’da başlayacak. Yöresel mutfağının eşsiz lezzetlerini de tadabileceğiniz şehirde, dünyanın ikinci büyük mozaik müzesi olan Hatay Müzesi, eski dönemlerde Antakyalı zenginlerin yazlık mevkii olarak kullandığı Defne (Harbiye) görülecek.

Haberin Devamı

Ardından İskenderun’da, Sokullu Külliyesi görüldükten sonra, “Yedi Uyurlar” olarak bilinen efsanedeki Eshab-ı Kehf Mağarası’nın bulunduğu Tarsus’a geçilecek. Tarsus’ta Şahmeran Heykeli, Danyal Peygamberin mezarının bulunduğu Makam Camii ve Tarsus Şelalesi görülecek. Gezinin devamında, Kanlıdivane, Kız Kalesi, Dilek Mağarası ile Silifke yer alacak.

Bereketli topraklardaki bir sonraki rotanız ise Alanya’daki Toros Dağlarından doğan buz gibi sularıyla ve doyumsuz manzarasıyla Dim Çayı olacak. Ardından ise Manavgat Şelalesi ziyaretçileri bekliyor. Gezinin son rotasında Antalya var. Burada Düden Şelalesi, Bey Dağları, Phaselis antik kenti görülebilecek; Olympos’un eşsiz denizinde süreceğiniz keyfin ardından Tahtalı Dağı sizleri karşılayacak.

Haberin Devamı

Fiyatı 1.555 TL’den başlayan tur için en yakın tarih 19 Ağustos 2018.