Gündem Akşener 2 ilçede esnaf ziyaretinde bulundu

Akşener 2 ilçede esnaf ziyaretinde bulundu

06.03.2024 - 19:59 | Son Güncellenme:

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bayrampaşa ve Eyüpsultan'da esnafı ziyaret etti. Akşener, esnafla sohbet ederek destek talep etti. Partililerin yoğun olduğu caddede hasta taşıyan bir aracın bulunduğu bilgisi üzerine, Akşener bölgeden ayrıldı.

Akşener 2 ilçede esnaf ziyaretinde bulundu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçim kampanyası çerçevesinde Bayrampaşa ve Eyüpsultan'da esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Akşener'in ziyaretlerine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Buğra Kavuncu, belediye başkan adayları ile İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu ve İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Yücel Coşkun da eşlik etti. Akşener, Bayrampaşa Demirkapı Caddesi'nde esnafı dolaşarak partisinin adaylarına destek talep etti. Bayrampaşa ziyareti sırasında partililerin yoğunluğu nedeniyle hasta taşıyan bir aracın yolda beklediği bilgisini alınca, Akşener aracına binerek bölgeden uzaklaştı. Eyüpsultan Rami Mahmudiye Caddesi'nde gerçekleşen son ziyaretinde Akşener, bir eczanede çalışanlarla sohbet etti ve vitamin satın aldı.

Haberin Devamı

Akşener 2 ilçede esnaf ziyaretinde bulundu

Bayrampaşa’da ayakkabı satan esnafı ziyaret eden Akşener, dükkan ortağı iki kadınla sohbet etti. Bir kadın, Akşener’e "Haksızlığa uğradınız ama inşallah biz onu yendik" diye yanıt verirken Akşener, "Öyle görünüyor. Bitmiyor be kızım" dedi. Diğer kadın da "Kim bilir neler var bizim bilmediğimiz. Moraliniz yerinde olsun. Biz de anlayabiliyoruz bazı şeyleri" diye konuştu.