Gündem Alaattin Çakıcı'nın yeğeni Adem Çakıcı'ya silahlı saldırı

Alaattin Çakıcı'nın yeğeni Adem Çakıcı'ya silahlı saldırı

16.02.2022 - 10:58 | Son Güncellenme:

İstanbul’da Alaattin Çakıcı’nın yeğeni olarak bilinen Adem Çakıcı silahlı saldırıya uğradı. Gece saatlerinde aracıyla seyir halindeyken başka bir araçtan açılan ateşle bacağından yaralanan Çakıcı son 5 yılda ikinci saldırıya uğradı

Alaattin Çakıcının yeğeni Adem Çakıcıya silahlı saldırı

Ferit ZENGİN / MİLLİYET
 
Olay, dün gece saat 00.30 sıralarında E5 Karayolu Topkapı Cevizlibağ mevkiinde meydana geldi. Kendine ait aracıyla seyir halindeki Adem Çakıcı’ya yanına yanaşan başka bir araçtan ateş açıldı. Üç el ateş açan saldırganların kullandığı araç hızla olay yerinden uzaklaşırken, açılan ateşte kurşunlardan birisi Çakıcı’nın bacağına isabet etti. Kendi imkanlarıyla İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi’ne giden Çakıcı tedavi altına alındı. Olayla ilgili hastane polisi tarafından bilgilendirilen İstanbul Organize Suçlarla Mücadele ekipleri çalışma başlattı.

Haberin Devamı

Hayati tehlikesi bulunmayan ve daha önce de 2017 yılında Kadıköy’de bir restoranda 2 kişinin silahlı saldırısında 5 kurşunla yaralanan Adem Çakıcı 2007 yılında İzmir polisince düzenlenen Veliaht operasyonunda 14 adamıyla birlikte gözaltına alınmıştı.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

ÇAKICI'DAN İLK İFADE

İlk polis ifadesinde saldırganları tanımadığını ve herhangi bir hasmı olmadığını ifade ettiği öğrenilen Adem Çakıcı’nın ismi en son geçtiğimiz yıl Fulya’da bir şahısın silahla yaralanma olayına karışmıştı.