Gündem Alişan'ın eşi Buse Varol kaç yaşında? Buse Varol hangi dizilerde oynadı?

Alişan'ın eşi Buse Varol kaç yaşında? Buse Varol hangi dizilerde oynadı?

10.09.2019 - 10:40 | Son Güncellenme:

25 Mart 1990 tarihinde dünyaya gelen Buse Varol aslen Manisalıdır. 6 Mayıs 2018 tarihinde Alişan ile evlenen Buse Varol, birçok dizide de rol almıştır. Peki Buse Varol hangi projelerde bulundu? İşte Buse Varol hakkında merak edilen bilgiler...

Alişanın eşi Buse Varol kaç yaşında Buse Varol hangi dizilerde oynadı

Üniversiteyi Eğitim Fakültesinde Türk Dili ve Edebiyatı bölümü ile tamamladı. 2 yıl kadar özel bir eğitim kurumu olan dershanede stajyerlik yaptı. 2012 yılında katıldığı Miss Turkey güzellik yarışmasıyla ise bambaşka bir kariyere adım attı.

Haberin Devamı

İlk dizisi "Tozlu Yollar"da "Şerife" karakterine hayat veren Buse Varol, "Arka Sokaklar" Dizisinde ise "Yasemin" isimli bir polis memurunu canlandırdı. Buse Varol, yapımcılığını Türker İnanoğlu ve Erler Film'in üstlendiği "Dostlar Mahallesi" adlı dizide Alişan ve Çağla Şikel ile birlikte taksicilik yapmak zorunda kalan bir üniversite öğrencisi olan Bahar karakterini canlandırdı.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan "Payitaht Abdülhamid"in kadrosuna sonradan dahil oldu. Buse Varol, Dostlar Mahallesi dizisinin setinde tanıştığı kendisinden 24 yaş büyük olan Alişan ile 6 Mayıs 2018 tarihinde evlendi.