Gündem Ankara'da market çalışanına satırla saldırı! Görüntüler dehşete düşürdü

Ankara'da market çalışanına satırla saldırı! Görüntüler dehşete düşürdü

30.11.2023 - 09:49 | Son Güncellenme:

Ankara'da bir şahıs, market çalışanına satırlı saldırıda bulundu. O anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Alınan bilgiye göre, Etimesgut ilçesinde bir markette çalışan Mustafa A.Ö.'nun (18) yanına gelen bir kişi, selam vererek elini tuttu.

Haberin Devamı

Bunun üzerine market çalışanının "Hayırdır, niye elimi tuttun" dediği şahıs, "Hayırdır" diyerek satırla saldırdı. Saldırı sonucu Mustafa A. Ö. yaralandı. Yaşanan saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.

OLAYLA İLGİLİ YENİ DETAYLAR

Edinilen bilgiye göre, 28 Kasım günü saat 21.30 sıralarında Etimesgut Etiler Mahallesinde kesici alet ile yaralı şahıs olduğu ihbarı üzerine olay yerine giden Ankara Emniyet Müdürlüğü Etimesgut İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaralı şahsın hastaneye sevkini sağladı.

Ekiplerin konu ile ilgili yaptıkları araştırma sonucu olayı gerçekleştiren şahsın B.L. olduğu tespit edildi. Daha sonra ise şüpheli B.L. Etimesgut 30 Ağustos mahallesinde yakalandı. Şüpheli ile yapılan ön görüşmede olayda kullandığı kesici aleti attığı yeri belirtmesi üzerine, suç aleti kesici aleti bulmak üzere şüpheli ile ilgili yere giden ekipler adreste bulunan binanın bahçe kısmında olayda kullanılan 'satır' olarak tabir edilen kesici aleti bularak muhafaza altına aldı.

Haberin Devamı

TUTUKLANDI

Gözaltına alınan ve bir çok suçtan da kaydı bulunan suça sürüklenen çocuk B.L. yapılan işlemlerin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.