Gündem AÖF bahar dönemi sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2019 AÖF sınav soru cevapları

AÖF bahar dönemi sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2019 AÖF sınav soru cevapları

16.04.2019 - 09:30 | Son Güncellenme:

13-14 Nisan tarihlerinde düzenlenen Açıköğretim Fakültesi bahar dönemi ara sınavlarının gerçekleştirilmesinin ardından dün 2019 AÖF sınav soru cevapları yayınlandı ve gözler AÖF bahar dönemi sınav sonuçlarına çevrildi. Peki AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

AÖF bahar dönemi sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak 2019 AÖF sınav soru cevapları

Açıköğretim Fakültesi Bahar Dönemi ara sınavları 13-14 Nisan tarihlerinde gerçekleşti. Yüz binlerce öğrenci iki gün boyunca iki oturumda yapılan sınavlara katıldı. Sınav soruları ve cevapları ise erişime açıldı.

Haberin Devamı

AÖF SORULARI VE CEVAPLARI NASIL GÖRÜNTÜLENİR?

Anadolum Ekampüs'e giriş yaparak sınav soruları ve cevaplarını görüntülemek mümkün. AÖF ayrıca Anadolum Ekampüs üzerinden etkinlik takvimi oluştuturak program koordiantörleri, yazarlar ve editörler tarafından sınav sorularını cevaplıyor.

15-16-17 Nisan 2019 tarihlerinde Bahar Dönemi Ara Sınavındaki sorular Program Koordinatörleri, Yazarlar ve Editörler tarafından eKampüste webinar etkinliği şeklinde çözülecektir.

SORULAR VE CEVAPLAR İÇİN TIKLAYINIZ

AÖF SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Açıköğretim Fakültesi sınav sonuçlarının geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi sınav tarihinden itibaren on beş gün içerisinde ilan edilmesi bekleniyor. AÖF sonuçları AÖF mobil uygulaması ya da remi internet sitesi üzerinden sorgulanebilecek.