Gündem AÖL 1. dönem sınavlarının 3. oturumu saat kaçta? AÖL sınav soru ve cevapları

AÖL 1. dönem sınavlarının 3. oturumu saat kaçta? AÖL sınav soru ve cevapları

08.12.2018 - 20:37 | Son Güncellenme:

AÖL 1. dönem sınavları bugün gerçekleştirilen 2 oturum ile başladı. 8-9 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirileceği duyurulan AÖL 1. dönem sınavlarının ilk iki oturumu gerçekleştirildi. Peki AÖL 3. oturumu yarın saat kaçta gerçekleştirilecek?

AÖL 1. dönem sınavlarının 3. oturumu saat kaçta AÖL sınav soru ve cevapları

AÖL 1. dönem sınavları bugün gerçekleştirilen iki oturum ile başladı. Binlerce Açık Öğretim Lisesi adayını yakından ilgilendiren AÖL 1. dönem sınavlarının son oturumu yarın gerçekleştirilecek. Bugün gerçekleştirilen iki oturumun ilki sabah 09:30'da başladı. İkinci oturum ise 14:30'da yapıldı. Sınavların sona ermesinin ardından adaylar AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki AÖL 1. dönem sınavlarının son oturumu yarın saat kaçta gerçekleştirilecek?

Haberin Devamı

AÖL SINAV SORU VE CEVAPLARI NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

AÖL 1. dönem sınavlarının ilk iki oturumu bugün gerçekleştirildi. Yarın gerçekleştirilecek son oturumun ardından AÖL 1. dönem sınav soru ve cevaplarının yayımlanması bekleniyor.

AÖL SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖL sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair henüz net bir açıklama yapılmasada yarın gerçekleştirilecek son oturumun ardından 15 gün sonra sonuçların adaylara duyurulması bekleniyor.

AÖL 1. DÖNEM SINAVLARININ SON OTURUMU SAAT KAÇTA?

AÖL 1. dönem sınavlarının son oturumu yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek