Gündem Aras Kargo hafta sonu (Cumartesi/Pazar) açık mı? Aras Kargo hangi günler çalışıyor, ne zaman dağıtıyor?

Aras Kargo hafta sonu (Cumartesi/Pazar) açık mı? Aras Kargo hangi günler çalışıyor, ne zaman dağıtıyor?

11.12.2019 - 15:40 | Son Güncellenme:

Aras Kargo çalışma saatleri vatandaşlar tarafından sıklıkla araştırma konusu olmaya devam ediyor. İnternet üzerinden yapılan alışverişin son dönemde hızla artması neticesinde kargoların çalışma saatleri de vatandaşlar tarafından sıkça araştırılıyor. Peki Aras Kargo hafta sonu çalışıyor mu? Aras Kargo hangi günler hizmet veriyor. Kargo dağıtımı ne zaman yapılıyor?

Aras Kargo hafta sonu (Cumartesi/Pazar) açık mı Aras Kargo hangi günler çalışıyor, ne zaman dağıtıyor

Aras Kargo çalışma saatleri son dönemde artan internet alışverişi nedeniyle sıkça araştırılan konular arasında yer alıyor. Aras Kargo şubelerinde hafta sonu işlemleri olan kargo gönderimi veya kargosunu şubelerden teslim almak isteyen vatandaşlar Aras Kargo şubeleri hafta sonu (Cumartesi/Pazar) açık mı sorusuna yanıt arıyor. Peki Aras kargo hangi günler çalışıyor?

Haberin Devamı

ARAS KARGO ÇALIŞMA SAATLERİ

Aras Kargo çalışma saatleri hafta içi her gün sabah tam 08.30’da başlar ve Kapanış saati olan 18.00’a kadar hizmet vermeye devam eder. Hafta sonu cumartesi günleri 08.30’dan 13.00’a kadar hizmet vermeye devam eden kargo, Pazar günleri hizmet vermemektedir.

Aras Kargo merkez binası, Rüzgarlıbahçe Mahallesi Yavuzsultanselim Caddesi No:2 Aras Plaza Kavacık/İstanbul adresinde bulunmaktadır. Aras Kargo merkez şubesine 216 538 55 00 numaralı telefon aracılığıyla veya 216 538 56 52 faks numarasıyla erişebilirsiniz.

ARAS KARGO NE ZAMAN KURULDU?

1979 yılında Celal Aras tarafından kurulan Türkiye'nin yaygın kargo şirketleri arasında yer alan Aras Kargo 12 milyon kişi ve kuruma hizmet veriyor. Türkiye'nin bütün il ve ilçelerinde hizmet veren Aras Kargo kargo teslimi konusunda da oldukça hassas davranıyor.