Gündem Aşk Laftan Anlamaz 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! - İzle

Aşk Laftan Anlamaz 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! - İzle

13.09.2016 - 22:59 | Son Güncellenme:

Aşk Laftan Anlamaz 11. bölüm fragmanı yayınlandı. Güzelliğiyle göz kamaştıran isim Hande Erçel'in Hayat rolü ile ekranlara geldiği Aşk Laftan Anlamaz'da şoke eden sahneler yaşanıyor. Aşk Laftan Anlamaz son yayınlanan 11. yeni bölüm fragmanı ve tüm detaylarıyla haberimizde yer alıyor...

Aşk Laftan Anlamaz 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Yapımcılığını, Bi Yapım’ın üstlendiği Aşk Laftan Anlamaz'ın oyuncu kadrosunda; Hande Erçel, Burak Deniz, Özcan Tekdemir, Merve Çağıran, Oğuzhan Karbi, Tuğçe Karabacak, Demet Gül, Süleyman Felek, Betül Çobanoğlu, Cem Emüler, Evren Duyan, Sultan Köroğlu Kılıç, Gözde Kocaoğlu ve Nazan Diper rol alıyor. Aşk Laftan Anlamaz'ın yönetmenliğini Müge Uğurlar senaryosunu ise Nuray Uslu, Aylin Eren ve Yusuf Kürşad Gürses kaleme alıyor.

Haberin Devamı

Aşk Laftan Anlamaz yeni bölümleriyle her çarşamba Show Tv ekranında izleyenleri ile buluşuyor.

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 11. BÖLÜM ÖZETİ

AŞK LAFTAN ANLAMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Aşk Laftan Anlamaz”ın 10. bölümünde; Murat ve Didem'in düğün hazırlıkları devam etmektedir. Azime de bu yüzden Sarte'ye gelir. Hayat, onunla konuştuktan sonra umutlanır. Çünkü Azime, Murat'ın kalbinde bir başkasının olduğunu söylemiştir.

Aşk Laftan Anlamaz 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

İpek, Cevat'la yüzleşir, ardından Kerem'le arasını düzeltir. Kerem ise kızların bahçesine kurulan İbrahim'i kıskanmaktadır. Aslı, Hayat'ı ziyaret etmeye gittiğinde Didem'le karşılaşır ve hamileliğine dair bir detay fark eder. Didem ve Derya arasındaki işbirliği devam etmektedir. Murat, herşey yetmezmiş gibi bir de gazetecilerle uğraşmaya başlamıştır. Aslı, İpek ve Kerem'i de yanına alıp Didem'i araştırmaya başlar. Gerçeği öğrendiklerinde ise çok geç kalmışlardır.

Haberin Devamı

HANDE ERÇEL KİMDİR?

Hande Erçel, 1993 yılında doğdu.

Hande Erçel Yaşı: 22
Hande Erçel Boyu: 1.75 m
Hande Erçel Kilosu: 55 kg

Hande Erçel 1993 Balıkesir Bandırma doğumludur. Güzel oyuncu Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü’nde okumaya devam ediyor. Daha önce Çılgın Dersane Üniversitede filminde ve Hayat Ağacı dizilerinde rol almıştır.

2012 yılında düzenlenen Miss Cilivaliton of the World(Dünya Medeniyetler Kraliçesi) yarışmasında 1.olmuştur ve ülkemizi temsil etmiştir.