Gündem Aşk ve Mavi 72. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Aşk ve Mavi 72. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

28.09.2018 - 08:52 | Son Güncellenme:

Aşk ve Mavi 71. bölümü ile dün akşam heyecanla izlendi. Cuma akşamlarının sevilen dizisi Aşk ve Mavi'de bu hafta Yüksel, Göreçkiler'den intikam almak için kolları sıvıyor. Yüksel'in bir diğer amacı ise Ali'yi elde etmek! Durumu çok çabuk hisseden Mavi bu durumdan oldukça rahatsız olur. Aşk ve Mavi 72. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Aşk ve Mavi 72. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Aşk ve Mavi 71. bölümü yayınlandı. Cuma akşamları ekrana gelen sevilen dizi Aşk ve Mavi'de bu hafta Cemal'in sakladığı sırlar bir bir ortaya çıkmaya devam eder. Göreçkiler'in konağı Cemal'in sakladığı gizli gerçekler ile bir kez daha sarsılacaktır. Yüksel, Göreçkiler'den alacağı intikam için Cemal'i kendi safhına çekmeye çalışır. Bir yandan da Ali'yi yeniden kazanmak isteyecektir.

Haberin Devamı

AŞK VE MAVİ 72. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

AŞK VE MAVİ 71. BÖLÜM ÖZETİ

"Bu kadın sana taktı kafayı, dikkatli ol!"

Cemal, Yüksel'in yaptığı son hamleden sonra çaresizce kadına teslim olmuştur. Bundan sonra ailesinin başına gelecek her türlü kötülüğün planlayıcısı Cemal olacaktır. Elmas, öğrendiği bilgiyle Safiye'yi parmağında oynatmaya başlamıştır. Safiye kadının her dediğini yapmaktadır. Konak ahalisi Safiye'deki bu değişimi hayretle izlerken Safiye, Elmas'ın beklemediği bir hamle yapar. Yüksel, Göreçkiler'den alacağı intikamı düşünürken bir yandan da Ali'yi de elde etme planları yapmaktadır. Mavi'nin müzayedede Ali için almak istediği bir yüzük Yüksel için bulunmaz bir fırsat olur. Hazırladığı tuzak Mavi ve Ali arasında bir gerilime yol açar.