Gündem Aslı Can ve Can Altıntaş kimdir?

Aslı Can ve Can Altıntaş kimdir?

20.04.2018 - 14:05 | Son Güncellenme:

Aslı Can ve Can Altıntaş kimdir? 2. Sinemanın Kral ve Kraliçesi yarışması ile adlarını duyuran Aslı Can ve Can Altıntaş yarışmada birinci oldular. İşte Aslı Can ve Can Altıntaş ile ilgili detaylar...

Aslı Can ve Can Altıntaş kimdir

CAN ALTINTAŞ KİMDİR?

Haberin Devamı

Can Altıntaş 14 Nisan 2000 İstanbul doğumludur. 1.90 boyunda olan Can Altıntaş şuanda öğrenci. Can Altıntaş Sinemanın Kral ve Kraliçesi yarışmasında birinci olmuştur.

ASLI CAN KİMDİR?

Aslı Can 27 Nisan 1998 Sakarya doğumlu. 1.72 boyunda olan Aslı şu anda çalışmıyor. Aslı Can Sinemanın Kral ve Kraliçesi yarışmasında birinci oldu.


SİNEMANIN KRAL ve KRALİÇESİ YARIŞMASI NEDİR?

70’li yıllarda ARTİST ve SES dergileri gerçekleştirdikleri ARTİZ yarışmasıyla Yeşilçam’ın bilinen birçok efsanesini sinemaya kazandırmıştı. Türkan Şoray’lar, Tarık Akan’lar, Fatma Girik’ler, Cüneyt Arkın’lar, Hülya Koçyiğitler…. kimler kimler geldi geçti türk sineması tarihinden. Hepsi ışıltılarıyla bir döneme imza attılar.

Sinemanın Kral ve Kraliçesi Yarışması’nın amacı sinema ve dizi sektörüne yeni yüzler ve yeni yetenekler kazandırmaktır. Bu yarışma sektörün önde gelen isimlerinin karşısında yetenekleri sergileme imkanı sağlar.

Sinemanın Kral ve Kraliçesi finalistleri;

Haberin Devamı

Müjdat Gezen Sanat Merkezinden oyunculuk eğitimi alacaklar,
Osman Yağmur Dereli Sanat Akademisinde ileri oyunculuk eğitimi alacaklar,
Ayça Kuru Akademisinde zarafet, yürüyüş, doğru duruş, imaj ve stil danışmanlığı eğitimlerini alacaklar.

Aslı Can ve Can Altıntaş kimdir

Yazarlar