Gündem ATA AÖF sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

ATA AÖF sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

09.07.2021 - 18:19 | Son Güncellenme:

ATA AÖF bütünleme sınavı gerçekleşti. 28 Haziran - 3 Temmuz tarihleri arasında yapılan sınavın sonuç tarihi araştırılmaya başlandı. Öğrenciler sıklıkla "ATA AÖF sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?" sorusuna yanıt bulmaya çalışıyor.

ATA AÖF sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak

ATA AÖF sonuçları için nefesler tutuldu. Binlerce kişi bütünleme sınavından nasıl bir not aldığını merak ederken günler ilerledikçe "ATA AÖF sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?" soruları hızlanıyor. İşte detaylar...

Haberin Devamı

ATA AÖF SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

Erzurum Atatürk Üniversitesi tarafından ATA AÖF sonuç tarihine ilişkin bir açıklama yapılmadı. Fakat bir önceki ATA AÖF sınavı 4 Haziran'da tamamlandı, 10 Haziran'da sonuçlar ilan edildi. Bu süre göz önünde bulundurulduğunda bütünleme sınav sonuçlarının 9 Temmuz'da açıklanması bekleniyor.

ATA  AÖF'TEN AÇIKLAMA:

Değerli öğrencimiz, sınav soruları ve cevapları LMS'ye yüklenmiştir. lms3.ataaof.edu.tr adresinde sol menüde yer alan soru itiraz sayfasından sınav sorularını görebilir ve yine bu sayfadan Çarşamba günü (07 Temmuz 2021) saat 23:59'a kadar soru itirazında bulunabilirsiniz.

Sınav Sorularına İtiraz İşlem Kılavuzuna ulaşmak için tıklayınız.