Gündem ATA AÖF sonuçları ne zaman, hangi tarihte açıklanacak?

ATA AÖF sonuçları ne zaman, hangi tarihte açıklanacak?

14.09.2021 - 10:10 | Son Güncellenme:

ATA AÖF yaz okulu sınavı dün gerçekleşti. Sınavın hemen ardından soru ve cevaplar yayımlandı. Şimdi binlerce aday sınav sonuçlarına odaklanmış durumda... Yoğun şekilde "ATA AÖF sonuçları ne zaman, hangi tarihte açıklanacak?" sorusuna cevap arıyor.

ATA AÖF sonuçları ne zaman, hangi tarihte açıklanacak

ATA AÖF yaz okulu sınavı 12 Eylül'de gerçekleşti. Sınavın hemen sonrasında soru ve cevaplar yayımlandı. Sorulara itiraz süreci 15 Eylül'de sona eriyor. Peki, ATA AÖF sonuçları ne zaman, hangi tarihte açıklanacak?

Haberin Devamı

ATA AÖF SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Erzurum Atatürk Üniveristesi tarafından ATA AÖF sonuç tarihi hakkında bir duyuru yapılmış değil. Son sınav 3 Temmuz'da bitmiş sonuçlar 12 Temmuz'da açıklanmıştı. Bu süre baz alındığında yaz okulu sınav sonuçlarının 21 Eylül'de açıklanması bekleniyor.

2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YAZ OKULU SINAVI SORULARI VE CEVAP ANAHTARLARI YAYINLANDI

Değerli öğrencimiz, sınav soruları ve cevapları LMS'ye yüklenmiştir. lms3.ataaof.edu.tr adresinde sol menüde yer alan soru itiraz sayfasından sınav sorularını görebilir ve yine bu sayfadan Çarşamba günü (15 Eylül 2021) saat 13:00'a kadar soru itirazında bulunabilirsiniz.

Sınav Sorularına İtiraz İşlem Kılavuzuna ulaşmak için http://www.ataaof.edu.tr/dosyalar/soruitiraz.pdf adresini tıklayınız.