Gündem Babamın Ceketi film konusu nedir? Oyuncular kimler?

Babamın Ceketi film konusu nedir? Oyuncular kimler?

18.03.2019 - 09:40 | Son Güncellenme:

Babamın Ceketi filmi bu akşam Kanal D ekranında yayınlanacak. Kanal D izleyicisi ise Babamın Ceketi filminin konusu nedir merak ediyor. Babamın Ceketi filminin oyuncu kadrosunu da araştıran izleyiciler, dram - komedi türünde olan Babamın Ceketi filmi için sabırsızlanıyor.

Babamın Ceketi film konusu nedir Oyuncular kimler

2018 Yapımı olan Babamın Ceketi filminin yönetmenliğini Müfit Can Saçıntı yapmıştır. Dram-komedi türünde olan Babamın Ceketi başarılı oyuncu kadrosuyla ve dikkat çeken konusuyla büyük ilgi gördü.

Haberin Devamı

BABAMIN CEKETİ FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Ferhat, babası İbrahim tarafından binbir emekle okutulmuş, sonunda eğitimini tamamlamasına rağmen henüz iş bulamamış bir gençtir. Sevgilisi Aslıhan'ın babası Hulusi, sağlık sorunlarından dolayı kızının bir an önce evlenmesinde ısrarcı olunca kız istemeye giderler. Ancak Hulusi, Ferhat'ın önce iş bulmasını ister. Bunun üzerine harıl harıl iş aramaya başlayan Ferhat, ne kadar uğraşsa da bir iş bulamaz. Babası da oğlu için iş aramaya başlasa da olumlu sonuç alamaz. Ferhat sonunda her şeyi göze alarak çok daha zor ve tehlikeli maceralara atılacaktır.

BABAMIN CEKETİ FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Müfit Can Saçıntı
Mert Turak
Erkan Can
Elif Nur Kerkük
Ayşen Gruda

Yazarlar