Gündem Bakan Güler'den İngiltere'de peş peşe önemli görüşmeler

Bakan Güler'den İngiltere'de peş peşe önemli görüşmeler

27.02.2024 - 18:11 | Son Güncellenme:

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, İngiltere Savunma Bakanı Grant Shapps ile bir araya geldi.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, resmi ziyaret çerçevesinde geldiği İngiltere’de temaslarına başladı. İngiltere Savunma Bakanlığında askeri törenle karşılanan Bakan Güler, İngiltere Savunma Bakanı Grant Shapps ile heyetler arası görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede, savunma ve güvenlik konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

Haberin Devamı

Bakan Gülerden İngilterede peş peşe önemli görüşmeler

Bakan Gülerden İngilterede peş peşe önemli görüşmeler

İngiltere Genelkurmay Başkanı Oramiral Radakin ile görüştü

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, resmi ziyaret çerçevesinde geldiği İngiltere’de temaslarına devam ediyor. Bakan Güler, İngiltere Savunma Bakanı Grant Shapps ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından İngiltere Genelkurmay Başkanı Oramiral David Radakin ile bir araya geldi. Heyetler arası görüşmeye başkanlık eden Bakan Güler ve Oramiral Radakin, savunma ve güvenlik konularında görüş alışverişinde bulundu. Bakan Güler, daha sonra Türkiye’nin Londra Büyükelçiliğini ziyaret ederek çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

SARAYBOSNA'YA GEÇTİ

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, İngiltere temaslarını tamamlamasının ardından, Bosna Hersek Başbakan Yardımcısı ve Savunma Bakanı Zukan Helez'in davetlisi olarak resmi ziyarette bulunmak üzere Saraybosna'ya geçti.