Gündem Bakan Işıkhan: Türkiye'nin 21 yılda geldiği nokta ortada

Bakan Işıkhan: Türkiye'nin 21 yılda geldiği nokta ortada

26.03.2024 - 22:39 | Son Güncellenme:

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, AK Parti Altındağ ilçe teşkilatıyla Ulucanlar Cezaevi Müzesi’nde gerçekleştirilen iftar programında bir araya geldi.

Bakan Işıkhan: Türkiyenin 21 yılda geldiği nokta ortada

Parti teşkilatıyla iftar sofrasında buluşmanın mutluluğu içerisinde olduğunu belirten Bakan Işıkhan, "Ülkemiz, 21 yıldır partimizin çatısı altında kadim değerler etrafında bir olmuş, saf tutmuş, aynı hedefe yönelmiş, aynı zafere inanmış büyük bir kadroya emanet. Ehil ellerde olmayan yönetimlerin, illerimizde, ilçelerimizde ne tür sorunlara yol açtığı herkesçe malum. 2001'den günümüze bu hayali, bu ideali her zaman diri tutarak, yenilenerek, milletimizin umudu oldu, olmaya da devam ediyor. Hiç şüphesiz AK Parti bu gücü milletimizden, kadınlarımızdan, gençlerimizden alıyor. Girdiği her seçimden zaferle çıkmasının arkasında bu güç var. AK Parti'nin hizmete sevdalı AK kadroları var. Şimdi yeni bir demokrasi sınavının daha arifesine geldik. 31 Mart yerel seçimleri siyasi tarihimiz açısından da en önemli seçimlerden biri. Sayın Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle bu seçimler sıradan bir belediye seçimi değil, aynı zamanda Türkiye Yüzyılı şehirlerinin gerçek belediyecilikle buluşacağı önemli bir eşiktir" dedi.

Haberin Devamı

Bakan Işıkhan: Türkiyenin 21 yılda geldiği nokta ortada

'BİZ ARTIK 5-10 YILLIK HEDEFLER BELİRLEMİYORUZ'

Yerel seçimlerde AK Parti'nin Altındağ’da zafer hanesine bir yenisini daha ekleyeceğini vurgulayan Bakan Işıkhan, şunları söyledi:

"Türkiye'nin 21 yılda geldiği nokta ortada. Bugün dünya bizim uçaklarımızı, arabamızı, uzaya gönderdiğimiz ilk astronotu konuşuyor. Bugün bütün ülkeler; 'dünya beşten büyüktür' diyen liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ağzından çıkacak sözleri takip ediyor. Bakın biz artık 5- 10 yıllık hedefler belirlemiyoruz, biz artık yüzyıllık planlar yapıyoruz. Diyoruz ki bu yüzyıl Türkiye Yüzyılı olacak. Öncelikle Türkiye Yüzyılı şehirlerimizi, özellikle AK belediyecilikle tanışmamış il ve ilçelerimizi Gerçek Belediyecilikle buluşturacağız. Sonra mevcut şehirlerimizde dâhil olmak üzere AK Parti belediyeciliğiyle bütün şehirlerimizi, ilçelerimizi ve mahallelerimizi; çağımıza uygun yeni projelerle her alanda dünya standartlarının üzerine çıkaracağız. Ziyaret ettiğimiz tüm illerde teşkilatlarımız büyük bir heyecanla, gayretle, büyük bir özveriyle çalışmalarını sürdürüyor. Yeni projelerimizi, yeni yatırımlarımızı kapı kapı gezip anlatıyor. Biz, inşallah Altındağ’ı da, Ankara'yı da diğer bütün şehirlerimizi de AK Parti belediyeciliğiyle çağımıza uygun yeni projelerle, her alanda dünya standartlarının üzerine çıkaracağız.