Gündem Bal Kaymak konusu nedir, oyuncuları kimler? Nerede çekildi?

Bal Kaymak konusu nedir, oyuncuları kimler? Nerede çekildi?

22.08.2020 - 20:18 | Son Güncellenme:

Bu akşam yerli film Bal Kaymak TV'de ilk kez ekrana gelecek. Balkanlar'ın sıcak hikayesini ekrana getirecek olan filmin konusu, oyuncuları merak ediliyor. İşte ayrıntılar...

Bal Kaymak konusu nedir, oyuncuları kimler Nerede çekildi

Baştolünde birbirinden ünlü oyuncuların yer aldığı Bal Kaymak filmi bu akşam ilk kez televizyonda seyirci ile buluşacak. Peki, Bal Kaymak konusu nedir, oyuncuları kimler? Nerede çekildi?

Haberin Devamı

BAL KAYMAK KONUSU

Balkanların harika atmosferini kendine fon yapan Bal Kaymak, küçücük boyuna kocaman bir kalp sığdıran küçük kız çocuğu Bade'nin, dünyanın en iyi balını üreten aksi dedesi ve dünyanın en iyi kaymağını yapan küskün ninesi arasında kalışının umut dolu hikâyesini anlatıyor. Bade, anne babasını kaybetmiştir ve teyzesi Sezen ile yaşamaktadır. Sezen, bir sebepten yurt dışına gitmesi gerektiği için Bade'yi, babası Âdem'in yanına bırakır. Bade'nin bal üreticisi dedesi Âdem ile kaymak üreticisi nenesi Havva birbirlerine düşmandırlar. Fakat Bade'nin gelişiyle olaylar farklı bir hal almaya başlar.

BAL KAYMEK NEREDE ÇEKİLDİ?

Balmak Kaymak filminin çekimleri Makedonya'da başlamış ve Balkanlar'ın önemli tatil bölgelerinden olan Ohrid'de devam etmiştir.

Haberin Devamı

BAL KAYMAK FİLMİ OYUNCULARI KİM?

Tarık Ünlüoğlu,

Kenan Çoban,

Yunus Emre Yıldırımer

Sabina Toziya

Filiz Ahmet,

Melissa Yıldırımer

Beren Gökyıldız

Ömer Tan