Gündem Barınağa Mila köpek için suç duyurusu

Barınağa Mila köpek için suç duyurusu

17.06.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

İstanbul’da meme kanseri tedavisi gören ses sanatçısı Serpil Alkan, “Mila” isimli King Charles cinsi köpeğini Unkapanı’nda plak şirketi bulunan arkadaşlarına emanet etti.

Barınağa Mila köpek için suç duyurusu

ELİF ALTIN İstanbul - Unkapanı’nda  1 Haziran’da bir aracın çarpıp kaçması sonucu ağır yaralanan Mila, kaza anını gören bir kadın tarafından hastaneye götürüldü. Ameliyat için 5000 lira istenmesi üzerine kadın, köpeği bu kez Kemerburgaz Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi’ne teslim etti. Mila’nın başına gelenleri 6 Haziran’da haberdar olan Alkan, 7 Haziran’da barınağa gitti. Yetkililerden köpeğini isteyen Alkan’a kendisine ait olduğunu ispatlaması istendi. İstenen evraklarla 9 Haziran’da barınağa giden Alkan, köpeğinin sahiplendirildiğini öğrendi.

Haberin Devamı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusu dilekçesi sunan Alkan, kendisine ait bildirmesine ve ispatlamasına rağmen köpeğinin kasten kendisinden kaçırıldığını iddia etti. Yetkililer hakkında soruşturma başlatılmasını talep eden Alkan Milliyet’e
“Köpeği sahiplendirmişler bana başka köpek teklif ediyorlar. İnsan çocuğunu başka biriyle değiştirebilir mi? Bu eşya değil” dedi.