Gündem Başında tabanca ile tam üç saat direnmişti! Tutuklandı

Başında tabanca ile tam üç saat direnmişti! Tutuklandı

21.11.2023 - 19:02 | Son Güncellenme:

İzmir Konak'ta İsrail bayraklarına basarak bir elinde de Türk bayrağı ile başına silah dayayan şahıs 3 saat ekiplere direndi. Daha sonra ikna edilen Pakistan uyruklu şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. İşte detaylar...

İzmir’in Konak ilçesinde İsrail bayrağının üstüne basıp bir elinde de Türk bayrağı tutarak başına silah dayayan ve ekiplerin 3 saatlik çalışmasının ikna edilen Pakistan uyruklu şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haberin Devamı

Başında tabanca ile tam üç saat direnmişti Tutuklandı

Olay, dün Konak ilçesinde meydana gelmişti. Kiraladığı aracı yol ortasına bırakan ve ayağının altında İsrail bayrağı bulunan Pakistan uyruklu Muhammad N., bir elinde Türk bayrağı tutarken başına da tabanca dayadı. İhbar üzerine adrese çok sayıda polis ekibinin yanı sıra özel harekat polisleri de sevk edildi.

Trafik akışı durdurulurken, yolun ortasına bıraktığı kiralık aracın firma yetkilisi de adrese geldi. Ekiplerinin uzun süreli ikna çalışmalarına olumlu cevap vermeyen Muhammad N., kiraladığı aracın firma yetkilisi tarafından yaklaşık 3 saatlik çabaların ardından ikna edilmesi sonucu silahını yere bırakarak teslim olmuştu.

Tutuklandı

Psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Muhammad N., gözaltına alınarak emniyete götürülmüştü. Emniyette sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Haberin Devamı

Buradaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.