Gündem BAYRAM TATİLİ GÜNLERİ 2022 || Bayram tatili 9 gün oldu mu, uzatıldı mı, 5-6 Mayıs tatil mi? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, ne zaman bitiyor?

BAYRAM TATİLİ GÜNLERİ 2022 || Bayram tatili 9 gün oldu mu, uzatıldı mı, 5-6 Mayıs tatil mi? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, ne zaman bitiyor?

29.04.2022 - 14:52 | Son Güncellenme:

Bayram tatili için geri sayım devam ediyor. Ramazan ayının son günlerine yaklaşırken Ramazan Bayramı tatili süresi ise birçok bireyin araştırdığı konu arasında yer alıyor. Ramazan Bayramı tatili 4 Mayıs tarihinde sona eriyor. 5-6 Mayıs tarihlerinin bayram tatiline eklenip eklenmeyeceği ise merak konusu. Peki bayram tatili 9 gün oldu mu, 5-6 Mayıs tatil mi? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, ne zaman 2022?

BAYRAM TATİLİ GÜNLERİ 2022 || Bayram tatili 9 gün oldu mu, uzatıldı mı, 5-6 Mayıs tatil mi Ramazan Bayramı tatili kaç gün, ne zaman bitiyor

Bayram tatili için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Ramazan Bayramı bu sene 2 Mayıs tarihinde idrak edilmeye başlanacak. Bayram tatilinin 9 gün çıkıp çıkmayacağı ise araştırılan konular arasında yer alıyor. Kabine toplantısından bayram tatili ile ilgili karar çıkmadı. Peki bayram tatili 9 gün oldu mu, ne zaman bitiyor? 5-6 Mayıs bayram tatili mi, Ramazan Bayramı tatili kaç gün?

Haberin Devamı

RAMAZAN BAYRAMI TATİLİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

1 Mayıs tarihi Ramazan Bayramı arefesine denk geliyor ve 2 Mayıs tarihinde Ramazan Bayramı idrak edilmeye başlanıyor. 29 Nisan cuma günü mesai sonrasında hafta sonu mesaisi olmayanlar bayram tatiline başlayacaklar.

BAYRAM TATİLİ HANGİ GÜNLER?

2,3,4 Mayıs Ramazan Bayramı günleri olarak geçiyor ve bu tarihlerde bayram tatili olacak.

BAYRAM TATİLİ 9 GÜN OLDU MU?

5-6 Mayıs tarihleri bayram tatiline eklenirse bayram tatili 9 güne çıkmış olacak. Ancak bu konu ile ilgili resmi bir açıklama gelmedi. Şu anda bayram tatili 4 Mayıs tarihinde son buluyor.