Gündem Bedelli askerlik 4. celp dönemi hangi tarihte?

Bedelli askerlik 4. celp dönemi hangi tarihte?

06.10.2018 - 23:34 | Son Güncellenme:

Bedelli askerlik 3. celp döneminde silah altına alınacak. 13. 555 yükümlünün sevk tarihleri ve birlikleri açıklandı. E-devlet üzerinden geçtiğimiz günlerde açıklanan Bedelli askerlik 3. celp döneminin ardından ücretlerini yatırıp ilk üç celp döneminde silah altına alınamayan adaylar 4. celp dönemi ne zaman sorusuna yanıt aramaya başladı.

Bedelli askerlik 4. celp dönemi hangi tarihte

Bedelli askerlik 4. celp dönemi için vatandaşların meraklı arayışı devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı Askeralma Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama ile başvurularını yapan ve ücretlerini ödeyen adaylar belirlenen ilk üç celp döneminde askere gidecekleri birlikleri ve sevk tarihlerini öğrendi. Cuma günü Bedelli askerliği ilk celp döneminde silah altına alınan adaylar terhis oldu. Peki 4. celp dönemi ne zaman?

Haberin Devamı

BEDELLİ ASKERLİK 4. CELP DÖNEMİ NE ZAMAN?

Bedelli askerlik ile ilgili arayışlar sürüyor. İlk üç celp döneminde silah altına alınan adayların sevk tarihleri ve birlikleri E-devlet üzerinden adayların bilgisine sunulmuştu. İlk celp döneminde silah altına alınan adaylar askerlik görevini tamamladı. 5 Ekim tarihinde terhis olan adayların ardından 6 ekim tarihinde ikinci celp döneminde silah altına alınacak olan adaylar birliklerine teslim olmaya başladı. 3. celp döneminde silah altına alınacak olan adaylar ise 27 Ekim tarihinden itibaren tertip edildikleri birliklere teslim olacak. 4. celp dönemi ise 3 Kasım'da Bedelli askerlik başvurularının sona ermesinin ardından belli olacak.