Gündem Bedelli askerlik 4. celp dönemi tarihi belli oldu mu? Bedelli askerlik ödemeleri...

Bedelli askerlik 4. celp dönemi tarihi belli oldu mu? Bedelli askerlik ödemeleri...

09.10.2018 - 12:05 | Son Güncellenme:

Bedelli askerlik 4. celp dönemi tarihi belli oldu mu? Bedelli Askerlik ile ilgili artık son zamanlar yaşanıyor. 3 Kasım'da bitecek olan bedelli askerlik ödemeleri sonrası yeni celp dönemleri de belli olacak. Şimdiye kadar iki celp giden bedelli askerlik ile ilgili 3. celp dönemi 27 Ekim'de başlıyor. Peki Bedelli askerlik 4. celp dönemi tarihi belli oldu mu?

Bedelli askerlik 4. celp dönemi tarihi belli oldu mu Bedelli askerlik ödemeleri...

Bedelli askerlik'te artık sona doğru yaklaşılıyor! 3 Kasım'da sona erecek olan Bedelli askerlik ödemelerinin ardından başvuru sayısına göre yeni celp dönemleri oluşturulacak. İlk üç celp döneminde başvuru işlemlerini tamamlayıp ücretlerini yatıran 61.843 kişi için üç celp dönemi belirlendi. İlk iki celp döneminde 25 bin asker silah altına alındı. Geri kalanların ise 27 Ekim'de silah altına alınması bekleniyor. Peki Bedelli askerlik'te 4. celp dönemi ne zaman belli olacak?

BEDELLİ ASKERLİK 4. CELP DÖNEMİ TARİHİ BELLİ OLDU MU?

Haberin Devamı

Bedelli askerlik kapsamında 4. celp döneminin tarihi silah altına alınacak adaylar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Bedelli askerlik kapsamımda ilk üç celp döneminde başvuru ücretleri ve ödeme işlemlerini tamamlayan 61 bin aday silah altına alınmaya devam ediyor. İlk celp dönemi sona erdi. İkinci Celp dönemi kapsamında 13.555 asker temel askerlik eğitimini almaya devam ediyor. Üçüncü celp dönemi ise 27 Ekim'de başlayacak. 3 Kasım'da Bedelli askerlik başvurularının sona ermesinin ardından 4. celp dönemi tarihi de belli olacak. Milli Savunma Bakanlığı Askeralma Genel Müdürlüğü tarafından 3 Kasım'dan sonra yapılacak olan düzenleme ile silah altına alınacak adayların celp dönemi tarihleri belli olacak.