Gündem Bedelli askerlik 4. celp dönemi tarihi belli oldu mu? Yeni celp dönemleri...

Bedelli askerlik 4. celp dönemi tarihi belli oldu mu? Yeni celp dönemleri...

05.11.2018 - 09:03 | Son Güncellenme:

Bedelli askerlik 4. celp dönemi tarihi binlerce genç tarafından merak içinde bekleniyor. 4 Kasım Pazar günü sona eren Bedelli askerlik başvurusunun ardından adaylar yeni celp dönemleri ne zaman belli olacak sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki Bedelli askerlik yeni celp dönemleri ne zaman belli olacak?

Bedelli askerlik 4. celp dönemi tarihi belli oldu mu Yeni celp dönemleri...

Bedelli askerlik başvurularının sona ermesinin ardından binlerce aday yeni celp tarihleri ne zaman belli olacak sorusuna yanıt aramaya başladı. Bedelli askerlik başvuruları hatılandığı üzere 3 Ağustos tarihinde başlamıştı. 4 Kasım itibariyle başvurular sona erdi. Başvuruların sona ermesinin ardından binlerce genç yeni celp dönemleri için araştırmaya koyuldu. Milli Savunma Bakanlığı tarafından konuya ilişkin henüz net bir açıklama yapılmazken yeni celp dönemleri için kısa süre içerisinde açıklama yapılması bekleniyor.

Haberin Devamı

BEDELLİ ASKERLİK YENİ CELP DÖNEMLERİ NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

Bedelli askerlik yeni celp dönemleri için gözler Milli Savunma Bakanlığı Askeralma Genel Müdürlüğüne çevrildi. 4 Kasım'da sona eren Bedelli askerlik başvurusunun ardından yeni celp dönemleri ne zaman belli olacak sorusu işlemlerini tamamlayan adaylar tarafından araştırılmaya başlandı. Henüz net bir açıklama olmasa da Milli Savunma Bakanlığı tarafından yeni celp dönemlerinin kısa süre içerisinde açıklanması bekleniyor.

Yazarlar