Gündem Bir Zamanlar Çukurova 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bir Zamanlar Çukurova 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

30.12.2018 - 14:45 | Son Güncellenme:

Ekranların büyük ilgi gören dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 16. son bölümüyle Perşembe akşamı son derece heyecanlı bir bölümü geride bıraktı. Şimdi gözler 17. yeni bölüme çevrildi. Sevilen dizinin son bölümüne Züleyha'nın Şermin'e oynadığı çirkin oyun damga vurmuştu. Peki Peki Bir Zamanlar Çukurova 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bir Zamanlar Çukurova 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Bir Zamanlar Çukurova 16. son bölümü ile Perşembe akşamı ekrana geldi. Ekranların sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da bu hafta Yılmaz ve Demir arasında yaşanan başkanlık seçiminde kazanan Demir oldu. Demir'i alt etmek için onu nasıl kızdıracağını ve hata yaptıracağını bilen Yılmaz ise rakibine çelenk gönderdi.

Haberin Devamı

Demir yaşananların ardından sinir krizi geçirdi. Züleyha ise konaktaki insanlara güvenmemesi gerektiğini iyiden iyiye öğrenmeye başladı. Şermin'e dost gibi yaklaşan Züleyha onu büyük bit oyuna getirdi. Öte yandan Şermin'i dolandıran Züleyha'nın üvey abisinin ölümü en çok parasını kaptıran Şermin'i üzdü. Dizinin final sahnesinde ise Yardıma muhtaç kimseler için düzenlenen hayır gecesine Yılmaz'ın Züleyha'nın yaptığı kırlent'e teklifi herkesi şaşkına çevirdi.

Bir Zamanlar Çukurova 17. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı andan itibaren haberimiz güncellenecektir.