Gündem Bir Zamanlar Çukurova 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bir Zamanlar Çukurova 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

03.01.2019 - 09:41 | Son Güncellenme:

ATV'nin Perşembe günleri ekrana gelen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 17. yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. Sevilen dizinin dün akşam yayınlanmaması üzerine dizinin hayranları 17. bölümün yayın tarihini araştırıyor.

Bir Zamanlar Çukurova 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Bir Zamanlar Çukurova 17. bölüm için heyecanlı bekleyiş sürüyor. ATV ekranında Perşembe akşamları yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi son bölümde Yılmaz ve Demir arasında yaşanan rekabette sanayi odası başkanlığını ele geçiren Demir, Yılmaz'ı mağlup etmenin gururunu yaşadı.

Haberin Devamı

Züleyha, Şermin'e oynadığı oyun ile Demir ve Hünkar Yaman'ı tedirgin etti. Yamanlar'ın güvenini iyice kazanan Züleyha, Demir'i kendine iyiden iyiye alıştırıyor.
Yaptığı kırlenti yardıma muhtaç kimseler için düzenlenen hayır gecesi için bağışlayan Züleyha açık arttırmada Yılmaz'ın teklifi ile bir kez daha şok yaşayacak

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 17. YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Bir Zamanlar Çukurova 17. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Perşembe akşamları ekrana gelen sevilen dizinin yeni bölümü bu hafta yayınlanmadı Yılbaşı haftası olması nedeniyle birçok dizi yayınlarına ara verdi. Bir Zamanlar Çukurova dizisi 17. yeni bölümü ile önüzdeki hafta ekrana gelecek.