Gündem Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümü ne zaman?

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümü ne zaman?

10.01.2019 - 09:30 | Son Güncellenme:

ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın 17. yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. Bir Zamanlar Çukurova 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümü ne zaman

Bir Zamanlar Çukurova 17. yeni bölüm için takipçilerin heyecanlı bekleyişi sürüyor. Perşembe akşamları ATV ekranında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi son bölümde Yılmaz'ın Züleyha'nın yaptığı kırlente yaptığı teklif herkesi şaşkına çevirmişti. Züleyha tarafından Şermin'e oynanan oyun Demir ve Hünkar Yaman tarafından büyük panikle karşılanmış, Züleyha ise konakta güveni bir kez daha sağlamlaştırmayı başarmıştır.

Haberin Devamı

Yılmaz ve Demir arasında yaşanan çekişme her geçen gün gün güç savaşına dönüşürken ikili birbirini bitirmek için hamlelerini yapmaya devam edecektir.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 17. YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Perşembe akşamları ekrana gelen Bir Zamanlar Çukurova 17. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. ATV ekranında yayınlanan reyting rekortmeni dizi Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 24 Ocak Perşembe akşamı ekrana gelmesi bekleniyor. Reklam anlaşmaları nedeniyle yeni bölümlerin yayınlanmaması kararı alan kanallar bu süre zarfında reklam anlaşmalarını tamamlayacak.