Gündem Bodrum’da kanlı pusu

Bodrum’da kanlı pusu

22.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Gümbet’te gece kulübüne düzenlenen silahlı saldırıda işletmeci Ali Ekber Sürensoy ile şarkıcı Hacer Tülü öldü, 4 kişi yaralandı

Bodrum’da kanlı pusu

Bodrum Gümbet’te dün sabaha karşı bir gece kulübüne silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda Ali Ekber Sürensoy (42) ile şarkıcı Hacer Tülü (40) öldü. Servet Kolluoğlu, Cesur Altunsöz, Kaan Mutlugüleş ve Onur Sarı yaralandı. İstanbul’da eğlence yeri işleten, evli ve iki çocuk babası Sürensoy’un 15 Haziran’da Bodrum’da açtığı barın işleri için ilçeye geldiği belirtildi. Sürensoy’un alacak meselesinden Gümbet’teki gece kulübüne girerken vurulduğu bildirildi. Şarkıcının da olay yerine eğlenmek için gittiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Şarkıcıya kaza kurşunu

Silahlı saldırıyı düzenleyip kaçtıkları belirtilen 4 kişi, Manisa Akhisar’da yakalandı. Hastane morgunda şarkıcıyı teşhis eden ağabeyi Ozan Tülü, “Hacer’in olayla bir ilgisi yok. Tamamen kaza kurşunu” diyerek gözyaşı döktü. Şarkıcının arkadaşı, turizmci Levent Akbulut ise “Hacer hayat dolu bir insandı. Her şey bu kadar basit olamaz. Eğlence için gittiği gece kulübünün önünde kapıda vuruluyor. Vurulduğu mekana gitmeden önce çalıştığı gece kulübünde eğlenmişti. Çok şaşkınım. Ailesine düşkün, çok iyi bir insandı” dedi.