Gündem Boşandığı eşini öldüren adam teslim oldu

Boşandığı eşini öldüren adam teslim oldu

05.01.2024 - 13:23 | Son Güncellenme:

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde eski eşine boynundan vurarak öldüren daha sonrada kaçan zanlı polis ekiplerine teslim oldu. Tülay Dağaşan gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlanırken annesi ağıt yaktı, 2 oğlu ve babası ise taziyeleri kabul etti.

Boşandığı eşini öldüren adam teslim oldu

Olay, dün Darıca ilçesi Abdi İpekçi Mahallesi 152/1 sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Ş.A, kısa süre önce boşandığı eşi Tülay Dağaşan (45) ile konuşmak için bulunduğu evin sokağına geldi.

Haberin Devamı

O sırada işten gelen Tülay Dağaşan, Ş.A.’yı karşısında görünce ne yapacağını şaşırdı. İkili arasında başlayan konuşma tartışmaya dönüştü. Ş.A., tabanca ile eski eşine 5 el ateş etti.

Tabancadan çıkan 3 kurşun kadının boynuna isabet etti. Kadın kanlar içinde yere yığılırken, Ş.A. ise servis aracına binerek kaçtı. Hastaneye kaldırılan kadın yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Polis ekiplerinin peşine düştüğü eski koca, gece saatlerinde karakola giderek teslim olduğu öğrenildi.

Boşandığı eşini öldüren adam teslim oldu

Yerel televizyonun reklam departmanında çalışan Tülay Dağaşan, otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Dağaşan'ın cenazesi bugün Darıca Fatih Orta Cami'de kılınacak ikindi namazını müteakip defnedilecek.

Haberin Devamı

TÜLAY DAĞAŞAN TOPRAĞA VERİLDİ

Tülay Dağaşan'ın yapılan otopsi işlemlerinin ardından cenazesi bugün ailesine teslim edildi. Cenaze ikindi namazını müteakiben Darıca Fatih Orta Camiinde kılındı. Cenaze namazına ilçe belediye başkanları, il ve ilçe siyasi parti başkanları, gazeteciler, akrabaları ile sevenleri katıldı. Dağaşan'ın annesi gözayaşları içinde ağıt yakarken, 2 oğlu ve babası ise taziyeleri kabul etti. Dağaşan'ın kılınan cenaze namazı sonrası naaşı Balçık köyü Darıca mezarlığına defnedildi.

Boşandığı eşini öldüren adam teslim oldu