Gündem Boşanmak isteyen eşe 4 kurşun

Boşanmak isteyen eşe 4 kurşun

16.09.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bolu’da esnaf Ahmet Çevik, boşanma davası açan eşi 28 yaşındaki Sevim Çevik’i, valilik binasına 50 metre uzaklıkta tabanca ile 4 el ateş ederek yaraladı.

Boşanmak isteyen eşe 4 kurşun

Olay, dün saat 10.30 sıralarında valilik binasının da bulunduğu Kent Meydanı’nda meydana geldi. Sevim Çevik, çiğ köfte dükkanı işleten eşi Ahmet Çevik’e, iddiaya göre şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma davası açtı. Ahmet Çevik, duruşma öncesi eşiyle görüşmek istedi. Sevim Çevik, teklifi kabul etmedi. Ahmet Çevik, Kent Meydanı’nda olduğunu öğrendiği eşinin yanına gitti. Sevim Çevik ile tartışan Ahmet Çevik, tabancasıyla eşine 4 el ateş etti.
Durumu ağır
Karın, bacak, kol ve sırt bölgesinden yaralanan Sevim Çevik’e ilk müdahaleyi meydandaki bankın üzerinde çevredekiler yaptı. Daha sonra ambulansla kaldırıldığı hastanede ameliyata alınan Sevim Çevik’in durumunun ağır olduğu öğrenildi. Valilik binası önünde nöbet tutan polis ekipleri tarafından yakalanan Ahmet Çevik, polis merkezine götürüldü. Olaya tepki gösteren Bolu Barosu Kadın Hakları Komisyonu Başkanı avukat Fatma Kubilay, “Kadına yönelik şiddetin önüne geçebilmek için gerekli yasal düzenlemelerin derhal yapılması ve faillere en ağır cezaların verilmesi için yetkililere sesleniyoruz” dedi. l BOLU DHA