Gündem Break dansı yaparken bacağını kırdı

Break dansı yaparken bacağını kırdı

06.09.2008 - 11:59 | Son Güncellenme:

.

Break dansı yaparken bacağını kırdı

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'ne tatile gelen İngiliz üniversite öğrencisi Claire Matthews, sevgilisi ile birlikte ‘Break' dans ederken bacağını kırdı. Barlar Caddesi'nden ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına Matthews'ın bacağının 3 yerden kırıldığı, başından yaralandığı belirlendi.

Haberin Devamı

İki hafta önce İngiltere'den arkadaşları ve sevgilisi ile birlikte Bodrum'a tatile gelerek ‘Mars Otel'e yerleşen üniversite öğrencisi Claire Matthews, önceki akşam ‘Cafe Del Sol'a giderek sevgilisi Roben Hartwood ile break dansı yapmaya başladı. Müziğin hızlı ritmine kendini kaptıran İngiliz turist, alkolün de etkisiyle bara çarptı ardından sertçe yere düştü. Arkadaşları ve bar görevlilerinin yardımına koştuğu Claire Matthews, Barlar Sokağı'ndan ambulansla Universal Hospital Bodrum'a kaldırıldı. Başından yaralanan Matthews'in sağ ayak bileğinde de 3 kırık tespit edildi. Tedaviye alınan ve sağlık durumu iyi olduğu belirtilen İngiliz kız, şöyle dedi:

“Arkadaşlarımla eğlenmek için bardan bara dolaşıyorduk. Girdiğim eğlence mekanında hızlı müzikler çalındığını duyunca dans etmeye başladım. Break dance meraklısı olduğum için çılgınca dans ederken ayağım burkuldu ve düştüm. Sanırım biraz da aldığım alkolün etkisi vardı. Bar görevlileri ve sağlık ekipleri çok kısa zamanda müdahale ederek tedavi edilmemi sağladı. Herkese çok teşekkür ediyorum. Tatilimi tamamlayıp İngiltere’ye dönüp, gelecek yıl yine geleceğim.”