Gündem Bu görüntüler İstanbul'dan! Araçta kadını dövdü, trafiği tehlikeye attı

Bu görüntüler İstanbul'dan! Araçta kadını dövdü, trafiği tehlikeye attı

31.12.2023 - 09:49 | Son Güncellenme:

Beşiktaş’ta bir otomobil sürücüsü trafikte seyir halindeyken yanındaki kadını dövdü. O anlar bir başka aracın sürücüsü tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay, geçtiğimiz gün Maslak'ta yaşandı. Trafikte seyir halindeki 34 CRT 862 plakalı aracın erkek sürücüsü yanında bulunan kadına dakikalarca şiddet uyguladı.

Haberin Devamı

Yumrukların ve tokatların hedefi olan talihsiz kadının korku dolu anları bir başka araç sürücüsü tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Görüntülerde, olayı kaydeden araç sürücüsünün polise ihbarda bulunduğu anlar da yer aldı. Öte yandan, saldırganın talihsiz kadına vururken kontrolünü kaybederek trafikteki diğer sürücülerin canını tehlikeye attığı da görüldü.

LÜKS OTOMOBİL İÇİNDE FECİ ŞEKİLDE DÖVÜLDÜ, ŞİKAYETÇİ OLMADI

Bu görüntüler İstanbuldan Araçta kadını dövdü, trafiği tehlikeye attı

TEM Otoyolu Sarıyer Baltalimanı mevkiinde seyir halinde olan araç içerisindeki adam, tartıştığı eşini arka koltuğa uzanarak engelli çocuğunun yanında darp etti.

Olay, geçtiğimiz hafta TEM Otoyolu Sarıyer Baltalimanı mevkisi Ankara istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre otoyolda KF AU 34 Alman plakalı lüks otomobil ile seyreden sürücü O.M., iddiaya göre göre eşi N.M. ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştı.

Haberin Devamı

KADINI ENGELLİ ÇOCUĞUNUN YANINDA DARP ETTİ

Tartışmanın büyümesi üzerine şoför koltuğunda olan O.M., arka koltuğa uzanarak eşini darp etmeye başladı. Kadına engelli çocuğunun yanında dakikalarca vuran O.M.‘ye ise yolcu koltuğunda oturan şahıs, müdahale etmedi.

KADIN ŞİKAYETÇİ OLMADI, KARDEŞİ KORKTUĞUNU İDDİA ETTİ

Yolculuk esnasında süren darp ve kadının çığlık çığlığa kaldığı o anlar kameralara yansıdı. Öte yandan olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, darp edilen kadına ulaştı.

Ancak kadının eşinden şikayetçi olmadığını söylediği öğrenildi. Kadının erkek kardeşi ise eşinden korktuğu için şikayetçi olamadığını iddia etti.

ALMAN POLİSİNDEN TAKİP

Görüntünün sosyal medyada yayınlanmasının ardından Bayern polisi x hesabı üzerinden açıklama yaptı.

Açıklamada, "Bilgilendiriniz için teşekkür ederiz. Olay yeri İstanbul‘da gerçekleşiyor muhtemelen. Bu Video Schwaben Süd-West meslektaslarimiz halihazirda ellerinde bulunuyor" denildi. (İhsan DÖRTKARDEŞ/İSTANBUL DHA -(İHA)