Gündem ‘Bu kibir abidesini size havale ettim’

‘Bu kibir abidesini size havale ettim’

06.03.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, seçim çalışmaları kapsamında Kavacık’ta kadınlarla buluşarak kadınlara yönelik projelerini anlattı.

‘Bu kibir abidesini size havale ettim’

ALEYNA SEVİM / İstanbul - Kurum, burada yaptığı konuşmada, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu, AK Parti’ye oy veren kadın seçmenlerle ilgili “Araştırmacılar daha çok ev kadınları oy veriyor diye yorumluyorlar. Kadınlar statüsünde demeyelim” sözleri üzerinden eleştirdi. Kurum şunları söyledi: “Mevcut İBB Başkanı ‘ev kadınlarını kadınlar statüsünde değerlendirmeyelim’ diyor. Ev kadınlarını diğer kadınlar kadar saygın görmüyor, küçümsüyor. Bu kibir abidesine artık söyleyecek bir şey bulamıyorum. Bu abideyi size havale ediyorum. Ev kadınlarınızı kategorize eden bu had bilmez CHP’li adaya kadınlar sandıkta cevabı verecek. Seni yetiştiren de bir ev kadını. Öyle boyundan büyük laflar etme.”

Haberin Devamı

‘Beş yılda bir damla su getirmediler’

“Bugün İBB Başkanı ‘İSKİ tam rezalet’ diyor” ifadelerini kullanan Kurum, “İSKİ’yi bu hale siz getirdiniz. Allah bak size nasıl söyletiyor. Kaynakları kendi geleceğiniz için harcadınız. İSKİ elektrik parasını ödeyemez hale geldi. İstanbul’a beş yılda bir damla yeni içme su kaynağı getirmediler. İstanbul susuz kalırsa sorumlusu bunlar” dedi.

Yazarlar