Gündem Bugün hava nasıl? İstanbul hava durumu son dakika: Yağış var mı?

Bugün hava nasıl? İstanbul hava durumu son dakika: Yağış var mı?

10.02.2022 - 16:22 | Son Güncellenme:

İstanbul'da bugün hava nasıl? Yağış uyarısı hangi bölgeler için yapıldı? Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika hava durumu tahminlerini yayınladı. İşte 10 Şubat Perşembe yurt genelinde hava durumu.

Bugün hava nasıl İstanbul hava durumu son dakika: Yağış var mı

Bugün hava nasıl olacak, yağış var mı? Meteoroloji tarafından yapılan son tahminlere göre ülke genelinde parçalı ve ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz'in doğusu, İç Anadolu'nun doğusu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Sakarya, Karaman çevreleri ve Konya'nın doğu kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Kıyı kesimler ile Güneydoğu Anadolu’da yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek olan yağışların; Doğu Anadolu'nun güneyinin yüksekleri ile Erzurum'un güneyinin yükseklerinde kuvvetli ve yer yer yoğun kar şeklinde olması bekleniyor. Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu'da yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski bulunmaktadır. İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Haberin Devamı

İSTANBUL HAVA DURUMU NASIL?

Marmara bölgesinde parçalı ve az bulutlu bir hava bekleniyor. İstanbul'da sıcaklık 9 derece civarında ve parçalı bulutlu geçmesi bekleniyor.

10 ŞUBAT HAVA DURUMU

EDİRNE °C, 12°C
Parçalı ve az bulutlu

İZMİR °C, 12°C
Parçalı bulutlu

ADANA °C, 15°C
Parçalı çok bulutlu doğu kesimleri yağmurlu

ANKARA °C, 5°C
Parçalı ve çok bulutlu

TRABZON °C, 7°C
Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu

ERZURUM °C, 3°C
Çok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların güney kesimlerinin yer yer yoğun kar şeklinde olması bekleniyor.

DİYARBAKIR °C, 8°C
Çok bulutlu, yağmurlu

Bugün hava nasıl İstanbul hava durumu son dakika: Yağış var mı